Selam kızlar bende sezarcıyım :) başından beri hep epuduralle normal doğurcam dedim. Son haftada doktorumu değiştirmek zorunda kaldım ama çok çok memnun kaldım doktorumdan.. Normal die bekledik bebişiminde herşeyi normaldi ama kafasını tam olarak oturtamıyodu oynatıyodu suyumda azalmaya başlamıştı doktorum ilk başta %90 sezeryan dedi böyle giderse suyumda azalıyodu son haftamdı bizde tamam sezeryan olalım derken bebiş kafasını oturtmaya başlayınca doktorum yok ben bu bebeğe normal şansı vercem dedi. Tam o akşam sancım ağrım başladı ama ben anlamadım sancımı yoksa ağrımı die ertesi sabah kasıklarımda başladı ağrı o halde evimi temizleyipte gittim doktora :))) Herneyse doğum başlamış 4 cm. açılmam başlamış hop hemen yatışım yapıldı nst.ye bağlandım daha öncesindede nstlerde bebişim benim ağrılarımdan yada nefes darlıklarımdan etkilenip kalp atışları düşüyodu.. Malesef bu sefer yine aynısı oldu doktorum tam nstye baktı döndü gidiyoduki benim sancımla birlikte bebişimin kalp atışları yok oldu zar zor aldık kalp atışlarını çok düşmüştü ve mecburen apar topar sezercik oldum... 6 ekim 2011 de AREN DOĞU'MA kavuştum.. Darısı diğer hamişlerin başına hepinizi kocaman öpüyorum......