• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

06 ekim 2011 minnak kuzu aren doğu artık bizimle

ozzlem83

AREN DOĞU
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
598
1
96
41
İstanbul
Selam kızlar bende sezarcıyım :) başından beri hep epuduralle normal doğurcam dedim. Son haftada doktorumu değiştirmek zorunda kaldım ama çok çok memnun kaldım doktorumdan.. Normal die bekledik bebişiminde herşeyi normaldi ama kafasını tam olarak oturtamıyodu oynatıyodu suyumda azalmaya başlamıştı doktorum ilk başta %90 sezeryan dedi böyle giderse suyumda azalıyodu son haftamdı bizde tamam sezeryan olalım derken bebiş kafasını oturtmaya başlayınca doktorum yok ben bu bebeğe normal şansı vercem dedi. Tam o akşam sancım ağrım başladı ama ben anlamadım sancımı yoksa ağrımı die ertesi sabah kasıklarımda başladı ağrı o halde evimi temizleyipte gittim doktora :))) Herneyse doğum başlamış 4 cm. açılmam başlamış hop hemen yatışım yapıldı nst.ye bağlandım daha öncesindede nstlerde bebişim benim ağrılarımdan yada nefes darlıklarımdan etkilenip kalp atışları düşüyodu.. Malesef bu sefer yine aynısı oldu doktorum tam nstye baktı döndü gidiyoduki benim sancımla birlikte bebişimin kalp atışları yok oldu zar zor aldık kalp atışlarını çok düşmüştü ve mecburen apar topar sezercik oldum... 6 ekim 2011 de AREN DOĞU'MA kavuştum.. Darısı diğer hamişlerin başına hepinizi kocaman öpüyorum......

allah analı babalı büyütsün nazarlardan korusun:nazar::nazar::nazar:
kulağa hoş gelen bir ismi var aren anlamı ne

allah analı babalı büyütsün nazarlardan korusun:nazar::nazar::nazar:
kulağa hoş gelen bir ismi var aren anlamı ne

Aminn teşekkür ederiz. Aren farsça en parlak kum tanesi anlamına geliyor. Birde eskiden hititlere aren denirmiş yani güneşin oğulları anlamına geliyomuş bizimde çok hoşumuza gitmişti ve oğluşumuzun ismi oldu..Teşekkürler tekrardan öptükkk

Aminn teşekkür ederiz. Aren farsça en parlak kum tanesi anlamına geliyor. Birde eskiden hititlere aren denirmiş yani güneşin oğulları anlamına geliyomuş bizimde çok hoşumuza gitmişti ve oğluşumuzun ismi oldu..Teşekkürler tekrardan öptükkk

isminin anlamı çok güzelmiş bayıldımmmmm:16::16::16::16:
umarım ömrüde adı gibi güzel olurrr:34::34::34:

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısınıda benim başıma versin bende göreyim o günleri eskiden bebeğim içime tutunsun diye dua ederdim doktorum selman beyin sayesinde oldu şimdide hemen doğsun diye dua ediyorum insanoğlu doyumsuzz arenin de ömrü uzun olsun inşllah..

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısınıda benim başıma versin bende göreyim o günleri eskiden bebeğim içime tutunsun diye dua ederdim doktorum selman beyin sayesinde oldu şimdide hemen doğsun diye dua ediyorum insanoğlu doyumsuzz arenin de ömrü uzun olsun inşllah..

Amiiiiiiiiiiiinnn çok teşekkür ederiz güzel dileğin için teyzesi... Allahım hayırlısıyla ve vaktiyle kucağına almayı nasip etsin inşallah... Çok güzel bi duygu yaaa hergün onunla kalkıp koklamak onun için endişelenmek bambaşka....

sezercik mi oldun :52: ay çok tatlı.
e artık avatarından hamile resmini değiştirde Aren'in resmini koy annesi. B u arada Aren kıza da konur mu ki?

sezercik mi oldun :52: ay çok tatlı.
e artık avatarından hamile resmini değiştirde Aren'in resmini koy annesi. B u arada Aren kıza da konur mu ki?

ya geçen denedimde oğluşun resmi büyükmü geldi ne kabul etmediler değiştircem teyzesiiii... Valla kızda hiç düşünmedim alışınca o da olur bee aren bize değişik gfeliyodu şimdi alıştıkk kızada kondumu alışılır herhalde :)))))))

Amiiiiiiiiiiiinnn çok teşekkür ederiz güzel dileğin için teyzesi... Allahım hayırlısıyla ve vaktiyle kucağına almayı nasip etsin inşallah... Çok güzel bi duygu yaaa hergün onunla kalkıp koklamak onun için endişelenmek bambaşka....

ayhh kesin öledir çok sabırsızlanıyorum doğrusu sizi bilmiyorum ama ben çok büyük mücadeleler sonucunda kavuştum bebeğime zorlu tüp bebek denemelerimden sonra geldiği için yılların hasreti her gün şükrediyorum önce allaha sonra dokotrum selman beye inşalllah ben de bebeğimin kokusunu duyduğum günlere de kavuşacağım her şey sen ve minik kuzun içinde gönlünüzce olsun..

ayhh kesin öledir çok sabırsızlanıyorum doğrusu sizi bilmiyorum ama ben çok büyük mücadeleler sonucunda kavuştum bebeğime zorlu tüp bebek denemelerimden sonra geldiği için yılların hasreti her gün şükrediyorum önce allaha sonra dokotrum selman beye inşalllah ben de bebeğimin kokusunu duyduğum günlere de kavuşacağım her şey sen ve minik kuzun içinde gönlünüzce olsun..

Allahıma çok şükür kuzuma uğraşmadan kavuştum ama ablam tüp bebekle filan epey uğraştı az çok tahmin edebiliyorum yaşadığın sıkıntılar allah gönlüne göre vermiş işte kucağınada almayı nasip etsin onun o kokusu varya herşeye bedel tek odak noktan o sizinde gönlünüzce olsun herşey çok öpüyorum

alllan anali babali buyutsun cnm bebegini benim de nisan 2010 dogumlu bi tup bebek oglum var vee bizim ismimizde ARENN adlari gibi parlak bir gelecekleri olsun insallah yavrularimizin

alllan anali babali buyutsun cnm bebegini benim de nisan 2010 dogumlu bi tup bebek oglum var vee bizim ismimizde ARENN adlari gibi parlak bir gelecekleri olsun insallah yavrularimizin

Ayy oğluşumun adaşını yerim ben allah bağışlasın kuzunu annesi...Amiiinn inşallah bahtları güzel olsun kuzuların Teşekkür ederizz..

allah analı babalı büyütsün adıda çok güzelmiş mutlu bi bebek olsun inşallah darısı başımıza...

Back