- 22 Temmuz 2009
- 1.377
- 5
-
- Konu Sahibi LIMBURG1985
insallah canim bekliycem bakalim ama meraktan catliyorumhayırlısıyla inşallah gönlüne göre olur herşey.
6 ocağa kadar bekle bakalım.
hadi bakalim insallah tutunmustur bebislerimiz canimcanım benımde aynı 6aralık.bende beklıyorum.ınsallah tutmustur.belirtiler var ama gorcegz
inş. hamilesindir canım
mutlaka sonucu yaz tamammı
darısı benim gibi isteyen herkese inş.
kizlar ya idrar cikmaz biliyorum ama kan testini yaptirsam varsa cikarmi?
bence en azında ayın 31 ine kadar bekle. bende 6 sı yada 8 i gibi adet alocağım. ayın sonunda baktır hiç olmazsa 3 haftalık olmuş olur.
benimde sat im 7 aralık.3 ya da 4 aralığı bekliyorum.çoooook sabırsızlanıyorum.birkaç belirtim var ama çokta umutlanmak istemiyorum.inşallah allah hepimizin gönlüne göre verir , hepimizin yüzünü güldürür.
benimde sat 6 aralık bende heyacanla bekliyorum herkesinde yaptığı gibi bende çok ümitlenmiyorum ama 2 gündür belim ağrıyo ve akıntım var inş. olur ALLAH her isteyene nasip etsin test yapmamak için kendi zor tutuyorum ama bekliyorum çok erken daha 9 gün var bekleyip görecez
kızlar ben aralığın 5 de regl oldum ondan önceki aydaki 10.da olmuştum.bu ay tahmini 30aralık yada 1 ocak gibi bekliyorum ama buara gaz problemim var karnım hep şiş göğüslerimde dokundukça acıma var ara ara kasıklarımlarım ağrıdı bu güne kadar miğde bulantılarımda oluyor ama hiç kusmuyorum.ya sizce ne olabilir.ben anlayamadım.
benimde sat im 7 aralık.3 ya da 4 aralığı bekliyorum.çoooook sabırsızlanıyorum.birkaç belirtim var ama çokta umutlanmak istemiyorum.inşallah allah hepimizin gönlüne göre verir , hepimizin yüzünü güldürür.
canım inşallahta hamilesindir yumurta akı kıvamında akıntının olduğunu yazmısın geç yumurtluyoda olabilrsin gün aşırı çalışmalara devam et canım hamile olabilirim diyede çalışmaları bırakma