- Konu Sahibi KuzeyinGelini
elif sena cok güzel sana katılıyorum heryerde normal doğumu savunuyorsun gercekten güzel ama biraz abartmıyormusun sende bana kızma bende normal doğumdan sezeryana gecıs yapanlardanım pazar günü sezeryan olacağım ben yavrumu tehlıkeyemı atıyorum hayır onun hayatıylamı oynuyorum hayır kendımı tehlıkeyemı atıyorum hayır ben doğum serüvenım böyle olsun istıyorum o doğuma avaz avaz bağıra yırtına gıtmek istemıyorum buda benım ve nurcanla konustuğum ıcın söyluyorum onun doğum seklı nıye bu kadar sezeryan secenler olay oluyor anlamıs deyılım ıyı günler yazın ıcın tşkr yınede
hislerine tercüman olmuşsun :)))
hakkımızda hayırlısı olsun.
kizlar yanlis anliyorsunuz biliyorum ama anlatmak istedigim su
dogurmak bizim icin yemek icmek kadar normal bir sey bunun abartisi nerde
annemiz bizi nasil dogurduysa annannelerimiz annelerimizi nasil dogurduysa bizde o ayni sekilde dogurabiliriz
yani bu tercih hakki ne ben onu anlayamiyorum
inanin bu secme luxu sadece turkiyede var .. suan burda dogum yapacak olsaydiniz normal sekilde doguracakatiniz .. veya 20 sene once turkiyede dogurmus olsaydik normal bi sekilde doguracaktik
ben size kizmiyorum ve cok iyi anliyorum cunku bende bir hamileyim ayni korkulari yasiyoruz .. burdan bir kac arkadasim turkiyeye gitti sirf sezeryanla dogum icin ..
ben bi cok ameliyat oldum ve en kotu gecen apandist ameliyatimdi zorluklarini cok iyi biliyorum 7 gun hastanede kaldim ameliyattan sonra saatlerce ayilamadim narkoz yuzunden vucudum kaldiramamis narkozu
yani ameliyatin bir cok yan etkileri var
kalici bir cok problem olabiliyor sonucta narkoz aliyorsun ve vucudun kac kat kesiliyor
ama tek farki sen aciyi hissetmiyorsun butun herseyi vucudun cekiyor ..
ve benim kizginligim doktorlarin kendi cikarlari icin insanlari bicak altina yatirmasi
neden burdaki hamiellerin sulari azalmiyor
neden burdaki hamielerin catilari dar degilde turkiyede % 50 bayanin cati kemikleri dar
benim anlatmak istedigim bu ..
biz kadiniz ve bizde bu dogurma yetisi dogustan var ..
sonucta karar herkesin kendi karari
bir insanin kesinlesmis kararini kimse degistiremez
ve benim tek amacim nurcanin kafasi cok karisik oldugu icin cunku bana sezeryanda tereddutleri var gibi geldi ilk mesajinda
kendi dusuncelerimi onunla paylasmakti ..