05/08/2009 Sezeryan oluyorum

canım hayırlısıyla inşallah bebişini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın.yüce rabbim yardımcınız olsun.ne güzel ama.kuzucuğunla kavuşuyorsunuz.darısı bizlerin başına.

slm ben arnıza yeni katıldım. benimde nasips olursa daha 3,30 ayım var dogumuma inşallah bebegini sağsalim kucagına almayı ve sevdiklerinle büyütmeyi rabbim nasip etsin sana ban ve herkese ben funda mutluluklar dilerim canım.

sağolun kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun
gokay072664 canım senin ne kadar kaldı normalmi seninki

canım.. benimde son 3 hafta.. normal dedi doktorum.. bende normal doğum istiyorum ama tabii son anda korkmazsam.. biraz tırsmaya başladım zaman yaklaştıkca.. ama hayırlısı... bebişlerimizi kucağımıza alalım sağ salim de normal sezeryan hiç farketmez...

büyük gün geldi kızlar bugün kandil hem birbirimize hem de kardelen çiçeğine bolca dua edelim.bugün Allahın izniyle yavrusuna kavuşacak...Bu mübarek günde dünyaya gelecek olan kardelençiçeğimizin miniş kızının kaderi inşallah çok güzel ve bahtı açık olur...

GEÇMİŞ OLSUN KARDELENÇİÇEĞİ...VE GÖZÜN AYDIN OLSUN YAVRUNA KAVUŞCAKSIN BUGÜN........

VE UNUTMADAN HERKESİN KANDİLİNİ KUTLUYORUM..ALLAH TEKRARINA ERDİRSİN...

Sanirim bugun bebeginize kavusmussunuzdur..Simdiden tebrikler...Allah anali_babali buyutsun..Hayirli evlatlardan olur insallah...Darisi bizlerin basina artik....a.s. a.s. :nazar:

Rabbim'e ettiginiz dualariniz hic geri cevrilmesin insallah kizlar.
Allah'im bu günleri bize de gösterir insallah, simdi miss gibi yavrusuna sariliodur Kardelen cicegi =)
Dualarda bulusmak umudu ile..

sağolun kızlar uzun sürdü size yazmam kızımdan vakit olmuyor çok şükür kavuştum kızıma dünyanın en güzel şeyi artık ondan başka hiçbişey düşünemiyorum herşey artık kızım için
sezeryan çok güzel geçti ama ondan sonra toparlanmam biraz uzun sürdü bünye meselesi heralde 15-20 gün sonra anca rahat rahat yürümeye başladım şimdi tabi çok çok iyiyim sadece fazla ayakta kaldığım zaman çok yoruluyorum ama herşeye değer Allah hepinize bu duyguyu yaşatsın olmayan herkese nasip etsin inşallah

Aminnnnnnnnnn !!!!
Bizimde zaman cabucak gecse de meleklerimize kavussak..
Allah'im olmayanlara da en kisa zamanda nasip eylesin!
Kardelen, Rabbim yavrunun acisini hic vermesin canim benim..

X