05/08/2009 Sezeryan oluyorum

allah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin canım.. benim de birkaç haftam kaldı.. çok heyecanlıyım ki seni düşünemiyorum... benimde kızım olacak hayırlısıyla.. şimdiden tebrik ederim.. doğumdan sonra haberlerini bekliyoruz

Tebrikler canım şimdiden, inşallah kolay bi operasyon olur, bir an önce iyileşir ayaklanırsın canım.
Allah sağlıkla kucaklamayı hepimize nasip etsin.

Rabbim yardimcin olsun canim benim, dularimiz sen ve senin gibi mis gibi bi kac günü kalmis hamislerle.

Ayyy ne büyük heyecan :lepi: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip ettsin. Darısı bizim başımıza inşallah.

3 gün sonra koklıcaksın artık miss gibi kızını Şenizo minicik size benzeyen gözleriyle sana doğru bakıcak allahm ne güzel bişy ya hayırlısıyla doğumun gerceklesir inş cnm dualarımız seninlezemuszemus

Yüce Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah, darısı bizim başımıza artık, Allah hepimizi bir avazda kurtarsın

kız ne güzelll.az kalmışşş...ay kuzuuuummm ALLAH zorluk vermesin.sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah....hihoyyyt

ayss.ne güsel nasıl heyecanlandım valla.3 gün kalmış.Allah yardımcınız olsn.ben olsam uyuyamazdım heyecandan sen de nasıl durum cnm?

sağolun kızlar çok heyecanlıyım aklımdan çıkmıyor nasıl olacak diye evet uyumak gerçekten çok zor
inanamıyorum 2 gün sonra kollarımda olacak bebişim rüya gibi Allahım hepimizi sağ salim kavuştursun bebişine
çok sabızsızlandım hem korku hem heyecan karıştı birbirine doğumdan sonra yazarım artık size

X