05.02.2009 da eymen tuğra mız dünyaya gözlerini açtı

PureHate

Uğur böcüğüm (ÖzLem)
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
1.119
2
116
Diğer
Kızlar merhaba
Bilenler var Çarşamba hafif kanlı akıntım gelmişti ertesi gün de nişanım geldi 2 sefer ve yavaş yavaş suyum gelmeye başladı hastaneye gittik çatım dar olduğu için tekrar muayene etti doktor henüz açılma yoktu yarım cm ancaydı anlattı zor bir doğum olabilir diye ilk başta kararsız kaldık ama normali denemek istedim acımın çok olduğu yerde sezeryana alıcaklardı yatışım yapıldı suni sancı verildi ilk başta bişi yoktu pek ama o sancı mahvetti beni 2 dk bir gelmeye başladı en son çok şiddetliydi hemşire sancılar çok şiddetli serumu kesiyorum dedi dr devamlı kontrol etti 4 saat sancı çektim ama yarım cm den yukarı çıkmadı açılmam dr da bende vazgeçtik sezeryana karar verdik ama iyiki denemişim diyorum normalide sonradan keşke demem yani..
Bebeğim Eymen Tuğra saat 9:24 te 3250 gr 50 cm olarak dünyaya geldi. Annelik ne zormuş yaa bizimki amma memeci çıktı ama çok farklı bi duygu gerçekten devamlı emişiyoruz gazını çıkarıyorlar altını değiştiriyorlar kendim daha tam olarak toparlanamadığımdan bir kere altını değştirim dedim bu sabah ewe geldiğimizde işedi heryere beceremedim aldılar elimden zaten ağrı kesicilerle duruyorum inş. en kısa zamanda iyleşip bebişime kendim bakmak istiyrm:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

özlemcim gözün aydın hayırlı bir bebek olur inşallah annelik çok zor annelerin anne olunca anlayacaksınız dedikleri kadar var hakikaten inşallah sağlıklı mutlu ve huzurlu bir evlat olur eymen allahım onu sana babasına ve sevdiklerine bağışlar sende en kısa zamanda toparlanırsın merak etme 10 güne kalmadan ayakta gezmeye başlarsın inşallah

canım hoşgelmişsiniz oğluşunla evinize, gözünüzaydın
oğlan annelerinin değişmez kaderi bu sanırım
her alt açmada başka vukuatlar oluyor
bir seferinde 4 bez kirlettiğimiz oldu bizim :))

maşallah bol bol emsin inş. da sarılık problemi falan olmasın

maaşallah canım allah bağışlasın darısı başımıza bebişinin resimlerini bekliyoruz

Teşekkür ederim kızlar bol emiştiğimiz için sarılık sorunumuz şimdilik yok inş. da olmaz. Allah herkese tattırsın bu duyguyu süper bişi gerçekten oğlum gaz sancısından ağlayınca bende ağladım ama şimdi yavaş yavaş alışıyoruz.

cnm hosgeldin massallah oglunla sana
rabbim melegine saglik uzun ömür versin güzel günlerini görmek nasip etsin ins,
ins. en yakin zamanda yaralarinda iyilesir cnm cooooooook öptük sizi .........

ayy hayatım gözünüz aydın tebrik ederim allah analı babalı büyütmek nasip etsin :)

Canım çok sevindim Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütsün cnm

Gözün aydın canım benim çok sevindim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğini darısı bekleyenlerin başına oğlunu benim yerime de şöyle güzeeeellll bi kokla

Özlemım canım gözünaydın sonunda ogluna kavustun
Bızlerdede gerı sayım basladı sona yaklasıyoruz
Tecrube ve deneyımlerını paylas canım
Bebısınle mutlu bır ömür dılıyorum canım sanaa.
Allah nazarlardan saklasın senı ve bebısını...

Hepiniz sağolun iyi dilekleriniz için teşekkürler darısı bekleyenlerin başına

çok sevindim özlemcim allah analı babalı büyütsün inşallah..
bak sende benden önce doğurdun ben hala bekliyom

Canım gözün aydın allah analı babalı büyütmek nasip etsin .hayılrı evlat olsun .İnşallah sende en kısa zamanda iyileşirsin de bol bol ilgilenirsin bebeğinle .Öyle herkese de söyleme çok emiyor falan diye nazar değer kızzzz. Hadi sütün bol bebeğin gazsız olsun öpüyoruz .( resimleri bekliyoruz demeye gerek yok biliyorsun bekliyoruz ) Birde genel mi epidralmi oldu aneztezin

canım ya gözün aydın,aynı gün kavuşmuşuz oğluşlarımıza..umarım kısa sürede toparlarsın kendini,öpüyorum bebişini ve seni..

özlem doğum hikayen benimkine benziyor, ben de iyiki normal doğumu denemişim diyorum, gerçi beceremedim ama olsunnnnn

benimkide emse keşke ama yok benimkinde tık yok, bütün gün aç kalsa memeyi almayacak cadı

Allah analı babalı büyütsün, hayırlı uğurlu olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…