02124440333 sakın bu numaraya bilgilerinizi vermeyin

oglananasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
621
2
96
37
İstanbul
arkadaşlar bu sabah saat 10.00 ciivarlarında telefonum çaldı uyuyordum garanti bankasından arıyoruz dediler sesini bi arkadaşımın sesine benzettim şaka yapıyor heralde dedim adımı soyadımı söyledi tam olarak. bu arada kızlık soyadımı da kullanıyorum onu ismim sandı. size hangi isminizle hitap edeyim dedi bir tane adım var zaten dedim uyku sersemiyim ya işkillendim ama bişey diyemedim. sonra bu görüşme kayıt altındadır garanti bankası bilgilendirme hattıdır falan filan ne iş yapıyorsunuz dedi . iş yeri telefnunuzu alabilir miyim dedi şuan çalışmıyorum dedim gene banka çalışanı gibi laflar saydı .kredikartı isterseniz en yakın şubeye başvurabilirsiniz iyi günler dedi kapattı. bi kaç kez evi de aradılar telokom diyerek yemedim ya tersledim onları zor duruma düşürdüm onlar kapattılar. uyku sesemliğime kızdım. madem banka elinde bilgim var kızlık soyadımı isim zannetmemesi lazım soyadı kısmında iki tane soyad yazar ve benim o bankada hesabım yok sen nasıl beni arayabiliyorsun demem lazımdı çok sinirlendim başka bir bilgi vermedim ama korktum da acaba bi işlem falan yaparlar mı facebook da bile daha fazla bilgim var adım mesleğim çalıştığım yer hobiler vs gibi korktuğum kısım bu bilgiler güvenlik açısında kayıt altındadır dedi o yüzden başıma bişey gelmez inşallah

Son düzenleme:
Bu kaçıncı kişi bu sabah?!.Beni arasınlar da görsünler günlerini.sempatiksalakcinni

ama bu numara gerçekten de garanti bankasının numarası.

ama bu zaten garanti bankasının numarası ve benide 3 aydır finansbanktan arıyorlar bütün kimlik bilgilerim var bi havayolu şirketinden almıslar kart vermek için gunde 30 defa arandıgımı bilirim orada calısanlarında kotası var asmak için her yolu deniyorlar istemiyorum dediğim halde 10 dk sonra bska calısan arıyordu en sonunda tamam istiyorum gönderin dedim

iyi de bu garantinin numarası
ve ben genelde bu numaradan yaparım çoğu işlemimi

banka bilgileri güncellemek için zaman zaman müşterilerini arar. benide aradılar.
korkulacak bişey yok bu garanti bankası müşteri hizmetlerinin numarası zaten.

bu doğru bir numara yalnız ben bu numarayla görüştüm ve kartımı aldım sıkıntı olmadı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…