Sanırım Temmuz annelerinden ilk ben öğrendim bebeğimin cinsiyetini :))
14 + 0 'da öğrendim zor oldu biraz ama gördü doktorum. Çok heyecan vericiydi acaba içime doğan rüyalarıma giren o erkek bebekmiydi doktorun söyleyeceği derken o kelimeyi söyledi ERKEK Bebek bu dedi. Eşim ve ben birbirimize bakıp güldük hem sevindik hem de şaşırdık çünkü ben hamileliğimi öğrendiğim günden beri hep erkek olacağını söylüyordum :)) Sağlıklı ve Hayırlı olur inşallah hepimizin bebekleri cinsiyetin hiç bi önemi olmasa da öğrenmek çok güzell...
bende 13+4 de ögrendim aslinda senden daha önce ama tarih olarak daha sonra :) sacmaladim mi ne :)) saat kac olmus yaa yatma zamani bi de burda cevap yazmaya ugrasiyorum :1rolleyes:sırnaşık şey bu arada benimde oglusum olacak canim .. sag salim dogsunlar insallahiyi geceler
hayırlı olsun
Allah analı babalı büyütsün :)
Yengeç olacak
Yengeç erkekleri annelere düşkün olurmus :)
Bebislerimizin dogum tarihleri ayni,benimde insallah 2 temmuzda ama cinsiyetini ogrenmedim daha.Allah anali babali buyutsun canim :1hug:
allah analı babalı büyütsün canım bende 14+2 günlük hamileyim bende daha öğrenmedim haftaya kontrolüm var o zaman inş
slm herkese benim kızımmmmm olucakmışş.:))))12+4 günlükken öğrendik. doktor yüzde doksan dokuz dedi. Ben emindim zaten rüyamda gördüştüm kızımı. İlk bebeğimin kız olacak olması beni inanılmaz heyecanlandırdı. Bebeğimin hareketlerini de gördük bu arada. Doktor çok inatçı dedi. :)))))))))))))Sağlıkla kalın hanımlar.