02.07.2008 Oğlum Olucakkkk :))

bereno

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2007
288
1
Sanırım Temmuz annelerinden ilk ben öğrendim bebeğimin cinsiyetini :))
14 + 0 'da öğrendim zor oldu biraz ama gördü doktorum. Çok heyecan vericiydi acaba içime doğan rüyalarıma giren o erkek bebekmiydi doktorun söyleyeceği derken o kelimeyi söyledi ERKEK Bebek bu dedi. Eşim ve ben birbirimize bakıp güldük hem sevindik hem de şaşırdık çünkü ben hamileliğimi öğrendiğim günden beri hep erkek olacağını söylüyordum :)) Sağlıklı ve Hayırlı olur inşallah hepimizin bebekleri cinsiyetin hiç bi önemi olmasa da öğrenmek çok güzell...

cok sevindim canım hadi hayırlısı saglıklısıyla ogluşunu kucagına alırsın inşallah biz daha ögrenemedik ne yazıkki :) cok şanslısın bizimde ailelerin hepsi oglan diyolar bakalım hayırlısı saglıklısı olsunda gerisi önemli degil..

gözünaydın canım darısı bizim başımıza inşallah.ilk temmuz bebeği erkek hadi bakalım sırada kim var:)

Çok sağolun kızlar Allah hepimize Sağlıklı evlatlar nasip etsin sizlerde en kısa zamanda öğrenirsiniz inşallah hepinizin haberlerini bekliyorum.

ay cok heyecan verşcş ya..icindeki varklıgın cinsiyetini bilmek cok garip bir duygu..ben 13 haftalikken gidecgim..soyler mi acaba diyorum benim doktor garantici biraz..arkadasim seninki cok net gorundu mu..kesin mi dedi
tebrik ederim ogluşunu

hidennisko benimkine kesin dedi doktor zaten çok tereddütsüz erkek dedi ama 14. haftayı doldurmuştum ben seninki 13 haftalıkken görünmeyedebilir yada seninkide erkekse belki görüp söyler doktorun çünkü erkek bebekler 3 aylıkken gösteriyo cinsiyeti. Hadi bakalım hayırlısı

oy oy oyyy aman Allah mutluluğunu bozmasın cnmmm Allah analı bablı büyütmek nasip etsina.s.

Sanırım Temmuz annelerinden ilk ben öğrendim bebeğimin cinsiyetini :))
14 + 0 'da öğrendim zor oldu biraz ama gördü doktorum. Çok heyecan vericiydi acaba içime doğan rüyalarıma giren o erkek bebekmiydi doktorun söyleyeceği derken o kelimeyi söyledi ERKEK Bebek bu dedi. Eşim ve ben birbirimize bakıp güldük hem sevindik hem de şaşırdık çünkü ben hamileliğimi öğrendiğim günden beri hep erkek olacağını söylüyordum :)) Sağlıklı ve Hayırlı olur inşallah hepimizin bebekleri cinsiyetin hiç bi önemi olmasa da öğrenmek çok güzell...

Benim oğlum da 2.7.2007 doğumlu! Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

bende 13+4 de ögrendim aslinda senden daha önce ama tarih olarak daha sonra :) sacmaladim mi ne :)) saat kac olmus yaa yatma zamani bi de burda cevap yazmaya ugrasiyorum :1rolleyes:sırnaşık şey bu arada benimde oglusum olacak canim .. sag salim dogsunlar insallah :nazar: iyi geceler

hayırlı olsun
Allah analı babalı büyütsün :)
Yengeç olacak
Yengeç erkekleri annelere düşkün olurmus :)

Bebislerimizin dogum tarihleri ayni,benimde insallah 2 temmuzda ama cinsiyetini ogrenmedim daha.Allah anali babali buyutsun canim :1hug:

allah analı babalı büyütsün canım bende 14+2 günlük hamileyim bende daha öğrenmedim haftaya kontrolüm var o zaman inş

bende 13+4 de ögrendim aslinda senden daha önce ama tarih olarak daha sonra :) sacmaladim mi ne :)) saat kac olmus yaa yatma zamani bi de burda cevap yazmaya ugrasiyorum :1rolleyes:sırnaşık şey bu arada benimde oglusum olacak canim .. sag salim dogsunlar insallah :nazar: iyi geceler

Askito önce veya sonra farketmez öğrendik ya:)) Seninde oğluşun hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah

hayırlı olsun
Allah analı babalı büyütsün :)
Yengeç olacak
Yengeç erkekleri annelere düşkün olurmus :)

Teşekkür ederim canım AMİN. Evet yengeçler anneye düşkün olurlar bunu kendimden biliyorum. benim oğluşum nasıl olacak bakalım :)

Bebislerimizin dogum tarihleri ayni,benimde insallah 2 temmuzda ama cinsiyetini ogrenmedim daha.Allah anali babali buyutsun canim :1hug:

Amin canım senin bebişinide Allah analı babalı büyütsün. Aslında öğrenebilirdin ama göstermedi herhalde bebişin yoksa kızmı acaba annesiiii :))

allah analı babalı büyütsün canım bende 14+2 günlük hamileyim bende daha öğrenmedim haftaya kontrolüm var o zaman inş

Amin canım hepimizin bebeklerini inşallah. Bu gidişinde öğrenirsi diye düşünüyorum cinsiyetini zamanı uygun. Hadi bakalım haberlerini bekliyoruz hayırlısı olsun

slm herkese benim kızımmmmm olucakmışş.:))))12+4 günlükken öğrendik. doktor yüzde doksan dokuz dedi. Ben emindim zaten rüyamda gördüştüm kızımı. İlk bebeğimin kız olacak olması beni inanılmaz heyecanlandırdı. Bebeğimin hareketlerini de gördük bu arada. Doktor çok inatçı dedi. :)))))))))))))Sağlıkla kalın hanımlar.

slm herkese benim kızımmmmm olucakmışş.:))))12+4 günlükken öğrendik. doktor yüzde doksan dokuz dedi. Ben emindim zaten rüyamda gördüştüm kızımı. İlk bebeğimin kız olacak olması beni inanılmaz heyecanlandırdı. Bebeğimin hareketlerini de gördük bu arada. Doktor çok inatçı dedi. :)))))))))))))Sağlıkla kalın hanımlar.

hayirli olsun canim ama cok erken söylemis doktor yinede 100 de 100 emin olmadan bu kadar heyecan yapma hayal kirikligi yasamani istemem :içelim:

X