• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

02.02.2009 KARAN'IM geldiiiii

angeldust

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
65
0
86
44
İstanbul
Herşey 9 ay önce başlamıştı ve çok uzun bir yolculuktu...Hamilelik süresince tüm doğum hikayelerini okuyup içimden birgün benim de doğum hikayem olucak mı allahım diye sorular sordum kendime.tüm hikayeleri okuyup gözyaşlarına boğuldum . anne adayları ve anneler beni mutlaka anlıyorlar eminim...epidural sezaryan tarihimi eşimle beraber belirlemiştik ve o güzel gün geldi sabaha kadar eşimle tüm gece yatakta uyumadan konuştuk karnımı sevdik hiç uyumadık sabah duş aldım ve dualarımı ettim tüm sevdiklerim yanımdaydı ablam,annem,eniştem,babam ve eşimin ailesi o kadar kalabalıktık ki hastaneye girdiğimizde herkes bize baktı:)odama çıktım herkese son kez yapmaları gerkenleri hatırlattım şekerler kapı süsüm benim çıktığımda ne giyeceğimi herşeyi:)çok heyecanlıydım eşimde benimle beraber doğuma girecekti o da beni rahatlatmak için heyecanını gizlemeye çalışıyordu ama olmuyordu annem ağlamamk için kendini zor tutuyordu göz göze gelmemeye çalışıyordum bende ağlamamak için ve saat geldi dr um gözüktü doğuma gitmek için sedyeye yatırdılar ve çok ağladım ailem ben herkes inanaılmaz ağladık ve el salladım girdim...içeride müzik çalıyordu sanırım candan erçetindi çoookk heyecanlıydım eşime amaliyathane kıyafetleri giydirdiler bu arada benim anestezistim geldi sonra anlattı herşeyi bana iki aşamada iğne belime giricekti ve sonra dedğini yaptı ve ben hiç ama hiç acı hissetmedim sonra yattım eşim elimi tutuyordu drum sohbet etmeye başladı eşimin gözleri dolu dolu ben yine ağlamaya müsait ama hiçbirşey hissetmedim sonra sürekli sorular sordum hani nezaman gelicek bebeğim diye bir sürü sorular sonra sonrası mı bir ses ama hayatımda duyduğum en güzel ses nasıl bir duyguydu anlatamam çaresiz hissettim kendimi bebeğim ağlıyordu aman allahım sonra hemen kucağıma verdiler öptüm nasıl güzeldi nasıl nasıl...kokusunu hiç unutamıycam cennet kokusu bu olur heralde... eşime baktım ağlıyordu, kuzumuz kolarımızdaydı beklediğime değmişti ve ben o gün anne oldummm nasıl güzel bir duyguymuş allahım bunu okuyacak tüm anne adylarına ve bebek bekleyen herkese ama herkese bu duyguyu yaşatsın çok güzel bir duygu üstelik doğumum kolay olmuştu eve geldğimde hep kuzumla ben ilgilendim öyle inanaılmaz ağrılarım olmadı mutluluktan yerde mi gökte mi olduğumu anlayamamıştım zaten...benim hikayem de bu paylaşmak istedim biraz uzun oldu ama:))herkese evlatlarıyla güzel günler diliyorum sevgiler...

canim benim cok güzel yazmissin inan bende duygulanarak okudum
Allah anali babali büyütsün minik kuzunu ,ona saglik uzun ömür versin
darisi benim ve tüm bekleyenlerin basina Şeniz

Canım benim allah bebeğini size bağışlasın. Ne güzel anlatmışsın. Anne olmak kadar güzel bir şey yok sana katılıyorum. aynı duyguları bende yaşadım. İnşallah herkese nasip eder.

Ne güzel yazmışsın ne kadar güzel şeyler yaşamışsın böyle güzel hikayeleri okudukça cesaretim artıyor allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım darısı bizlerin ve tüm bebek sahibi olmak isteyenlerin başına .

ne kadar güzel anlatmışssın olanaları
Allah bize de nasip eder inş
Güle güle büyüt bebeğini

canım hepimizin duygularına tercüman olmuşsun
yavruşunu sağlıkla mutlulukla sevgiyle büyütmek kısmet olur inşallah

Back