• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

01 Ekim 2009 Kına Gecem;)

dasilvadido

NoŞugar:)
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
3.610
23
358
40
Arkadaşlar; fotoğraflar elime parça parça geçiyo kusura bakmayın:kedi: onun için biraz aheste ekleyebilecem..
Kına gecemden bikaç fotoğraf paylaşıyorum sizinle.:nazar:.yakında eklemeler ve nikah fotolarım da gelecek..kaydirigubbakcemile3.en azından evlenecek arkadaşlarıma bi nebze fikir verebileceksem ne mutlu bana

Çok şık ve duru görünüyorsun.Güzel bir seçim bana göre.Kabarık türden şeyleri sevmiyorum ben(sevenler olabilir,tercih meselesi tabi)...Seninkini çok beğendim canım.Hayırlı olsun,mutluluklar....

Ömür boyu mutluluklar dilerim Didem'cim, cok güzel olmussun opuyorumnanaktan

çok güzel olmuşsunyerimsenibenkıyafetin,saçların ve makyajın çok güzel,abartısız ve kibar olmuş:1closedeyes:

Canımmm hoşgeldiin...
Allah mutluluğunuzu daim etsin. Hayırlı sağlıklı multu huzurlu bir ömür nasip etsin beraber. Çok güzel olmuşsun çook...

Zaman ne kadar çabuk geçiyor yaa...Aylar vardı daha aylar...
Şimdi evlendiğin 3 gün olmuş bile. Çok mutlu oldum resimlerini görünce canım.
Nikah resimlerinide sabırsızlıkla bekliyorum..Darısı bekarların başına :))

Canım benim ya... Allah Güzel Yüzündeki Tebessümü Eksik Etmesin.. Bi Yastıkta Kocayın..

Çok zarif görünüyorsun arkadaşım maşallah pek de yakışmışsınız:)

Rabbim iki cihanda saadet versin..

Sonsuz mutluluklar dilerim

ayyy cnm benım dıdemım :nazar:
cok guzel olmuşsun
daha öncede gordum dedım zaten süpersın
cok yakışyons
dun gıbı daha 8 ay var dıyorduk :delphin:
hep mutlu ol

nehır nan darısı sana ve bana zaten etıket bıle eklenmış kesın sen ekledın:jeyyar:

çok güzel görünüyorsun cnm ama kınada kırmzıı elbise tercih edilmesi daha amacına uygun olur diye düşünüyorum:)

Back