Söz Kesimi 01.11.2009 söz

incitanem54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
23
0
86
Sakarya
Kızlar Pazar günü sözüm var bu zamana kadar heyecan hiç yoktu; ama gün yaklaştıkça heyecan basmaya başladıı inşallah o gün güzel geçerr :Saruboceq:mafoldumben

ayyy yarın mı yani =) adına sevindim canım..hiç heyecan yapma. evliliğe giden merdivenin ilk basamağına çıkacağınız günü yaşamaya bak.güleryüzlü ol,relax relax =) hayırlı olsun şimdiden öpüyorum

kızlar hepinize tek tek teşekkür ederimm opuyorumnanaktan güzel dilekleriniz için sağolun biraz da olsa rahatladım :teselli: güzel dileklerinizle inşş güz:asigim:el geçecekk hepinizi öpüyorumm heyecan dorukta

kızlar bugun büyük gün heyecan doruktaa evden çıkmadan bakayım dedim bağımlıklık yaptı artık :lepi: neyse ben kuaföre gidiyorum canlarım hepinizi öptm dualarınıızı eksik etmeyinn :Saruboceq: opuyorumnanaktan

canım seni çok iyi anlıyorum heyecan falan normal ama abartma sırnaşık şey
2 bucuk ay gecti benim sözün üzerinden ve hiç olmamış gibi ne bileyim rüzgar gibi gelip gecti tadını çıkar:lepi:
Allah yardımcın olsun her şey gönlünce olsun:Saruboceq:

bugün söz günün umarım güzel geçiodur heyecanı fazla yapma çok güzel olcaktır emin ol bitince bizede anlatırsın artık.. şimdiden mutluluklar..

kızlar hepinize tek tek teşekkür eediyorumm.. söz hayırlısıyla oldu her şey çok güzeldi o an heyecan falan kalmadı tek sorun havanın yağmurlu oluşuydu sadece dondum kaydirigubbakcemile3 hiçbir aksilik çıkmadn oldu bitti Allah herkese nasip etsin çok mutluyumm bu mutluluğum inşş hep böyle devam ederr :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…