...01.08.10 H&İ kına gecemiz...

kına gecesindede mi kabarık giyiliyo ya hu yöreye göre farklı mı oluyo ne

aslında bizim orda kona gecesinde genellikle nişanda giyilen kıyafet giyilir, o da kabarık olur.
ama çok şükür bizim durumumuz iyiydi, ben nişandakinden daha az kabarık bi tuvalet seçtim, çok içime sindi:) allah herkese nasip etsin

Herşey çok güzel ama ben kolundaki altın bilekliklere takıldım sağ kolunda yerde kınan yıkanırken resimde varya ne güzel şeyler takmışsın ya onlar set mi yoksa tek bileklik mi ?:82:

Herşey çok güzel ama ben kolundaki altın bilekliklere takıldım sağ kolunda yerde kınan yıkanırken resimde varya ne güzel şeyler takmışsın ya onlar set mi yoksa tek bileklik mi ?:82:

çok teşekkür ederim cnm daha güzelleri senn olsun inşalllah:) bizim erkek tarafıyla takı alma merasimimiz olmadı, onlar kendi kafasına göre bişeyler aldılar, sağ kolumdakileri kendi annem babam kardeşim filan taktı, ilerde bozulmasın, hatıra olarak kalsın diye, set değiller, tek tek bilezik şekilndeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…