...01.08.10 H&İ kına gecemiz...

çok teşekkür ederim, bizde adettir, damat kına yakılınca gelini yürütmez, evine yatağına götürür ama tabi eskiden ayaklara da yakılırmış kına da ondan bu adet, bizde olmayacaktı ama eşim birden salonda kucakladı beni arabaya götürdü :lepi: bu da ordan hatıra

ayyy bindalliya bayildim cok hos ve farkli .normalinden daha iyi bence:kedi: bide sey sorcam kina yapilirken eline niye su dökülüyodu??

teşekkür ederim öncelikle. bir de su kına yakılırken değil de yıkanrken resim o, bizde kınayı analı babalı biri yakar, kayınvalide altın koyar, sonra eve gelince damat gelini kucağında taşır yatağına evine, sonra su leğen ve havlu getirirler, kız eğilmez, damat yüz görümünü burda takar bizde, ondan sonra biri suyu döker, damat gelinin kınalarını yıkar, altınlarını temizler ve tekrar eline verir, adetlerimiz güzeldir, baya eğlenceli oldu, ardından da kız evinde gevrek peynir çay yenir gece 2-3 gibi filan, daha başka sorularınız olursa cevaplarım, allah herkese böyle eğlenceli geçirmeyi nasip etsin

allah allah sanki salonda yikaniyodu elin ya ne diyon öyle gevrek peynir cay oruclu oruclu töbetöbe canim naisl cekti ya:S

Eminim çok eğlenceli geçmiştir ki zaten belli yüzünüzün gülümsemesinden .
Allah ağzınızın tadını bozmasın

allah allah sanki salonda yikaniyodu elin ya ne diyon öyle gevrek peynir cay oruclu oruclu töbetöbe canim naisl cekti ya:S
yok tatlım salon değil, herkes var ya ondan öyle gelmiştir, orası annemlerin evi:) ben ayakkabılarımı çıkarmadım girerken ama :lepi:
ramazanı unutuyorum artık, sadece susuyorum ben hiç bişe istemiyo cnm ((

herşey çok hoş görünüyor canım maşallah çok güzel olmuşsun mutluluğunuz daim olsun

bindallına, tuvaletine, adetlerinize bayıldım.bi ömür hep mutlu olun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…