Ay bayıldım fotoğraflarınıza çok güzel ve çok doğal özellikle eşinizin sizi kucağına aldığı fotoğraf çok hoş çok yakışıyorsunuz eşler birbirini andırırmış sizde bu mevcut.Allah bi ömür huzur mutluluk versinnazarlardan korusun Yarabbim.a.s.
ayyy bindalliya bayildim cok hos ve farkli .normalinden daha iyi bence:kedi: bide sey sorcam kina yapilirken eline niye su dökülüyodu??
teşekkür ederim öncelikle. bir de su kına yakılırken değil de yıkanrken resim o, bizde kınayı analı babalı biri yakar, kayınvalide altın koyar, sonra eve gelince damat gelini kucağında taşır yatağına evine, sonra su leğen ve havlu getirirler, kız eğilmez, damat yüz görümünü burda takar bizde, ondan sonra biri suyu döker, damat gelinin kınalarını yıkar, altınlarını temizler ve tekrar eline verir, adetlerimiz güzeldir, baya eğlenceli oldu, ardından da kız evinde gevrek peynir çay yenir gece 2-3 gibi filan, daha başka sorularınız olursa cevaplarım, allah herkese böyle eğlenceli geçirmeyi nasip etsin
yok tatlım salon değil, herkes var ya ondan öyle gelmiştir, orası annemlerin evi:) ben ayakkabılarımı çıkarmadım girerken ama :lepi:allah allah sanki salonda yikaniyodu elinya ne diyon öyle gevrek peynir cay oruclu oruclu töbetöbe canim naisl cekti ya:S
herşey çok hoş görünüyor canım maşallah çok güzel olmuşsun mutluluğunuz daim olsun
bindallın çok güzelmiş sanada yakışmış mutluluklar
bindallına, tuvaletine, adetlerinize bayıldım.bi ömür hep mutlu olun inşallah
mutluluklar....
Bindallın çok güzelmiş bayıldım.
çok hoş mutluluklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?