• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

0 rh negatif kan aranıyor acil

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.845
8.817
248
Arkadaşlar selam,
İstanbul bahçelievler de ameliyat olacak bi hasta için acil 0 rh negatif kan aranıyor, duyurabilir miyiz?
Yardımcı olabilecek birini duyan bilen varsa özelden iletişime geçebilir mi?
Teşekkürler şimdiden.

Kan icin illa grup gerekmiyor. Capa kan merkezine gidip herhangi bir kani verirseniz istediginiz kani veriyorlar. (Diye hatirliyorum)

Arkadaşlar selam,
İstanbul bahçelievler de ameliyat olacak bi hasta için acil 0 rh negatif kan aranıyor, duyurabilir miyiz?
Yardımcı olabilecek birini duyan bilen varsa özelden iletişime geçebilir mi?
Teşekkürler şimdiden.
Hastane bu isi yapiyor normalde sen herhangi bir grup bagisinda bulunmasi karsiligi kan alabiliyorsun ama istedigin grup nadir bulunanlardan Allah acil sifa versin

kızılay kan bankaları da aynısını yapıyor diye biliyorum. siz kan veriyorsunuz ve size lazım olan gruptan kanı veriyorlar diye... amcam lösemiyken böyle değişim yapıyorduk...

2013 ağustosta bizde babama aramıştık. şans bu ya kaç arkadaşımı peşpeşe aradım hiç biri telefonunu açmadı. oraya sor buraya sor deli gibi olmuştuk. sonra güvenlik şirketinden bir tanıdık bulduk. ve tüm güvenlikçilere anons geçildi. kaç kişi geldi. ALLAH cc hepsinden razı olsun. kan bulununca sanki babam yeni doğmuş gibi sevindim. kan bulunduktan sonra da bir bir arkadaşlarım döndü. sabah sabah hayırdır bişi mi var diye. dedim artık çok geç :) sağolun...

rabbim kimseyi darda bırakmasın. çok zor...

Acil şifalar dilerim

Bana da kan lazım olmustu yalnız şöyle bir durum vardı bende kanım çok nadir bulunduğu için aynı kan grubundan iki kişi istemişlerdi
1 kişi bulabıldık koca istanbulda

Ama yine de verdiler Allah razı olsun:KK60:

konu güncel kalsın diye yazıyorum.
kan grubumuz uymuyor ve de çok nadir bulunan bir grup.
arkadaşın dediği gibi güvenlikçiler, kuryelere anons ettirebilirsiniz.
biz de annem için kuryelerden bulmuştuk.
Allah şifa versin.

Allah yardım etsin, hastane işleri çok zor.
Şifalar diliyorum. Düzenli kan bağışı yapmak da çok önemli bağışçı için.

https://www.facebook.com/notes/tüm-...e-birimizi-telefonla-arayınız/474633212589663
bu linke tıkla canım acil...

https://www.facebook.com/Kangonulluleri
Tüm KAN Gönüllüleri

Ayhan Köksal-Emekli Öğretmen-----0542 431 81 97

Melih Serdaroğlu-Öğretmen---------0505 428 18 75

Uğur Erdem-Mühendis----------------0505 384 50 49

Aysun Çetinkaya-Grafiker------------0507 316 18 62

Ece Cömert-Botanikçi-----------------0541 590 51 47 bu noları arayın

https://www.facebook.com/notes/tüm-...e-birimizi-telefonla-arayınız/474633212589663

Kan bankası gen tr diye bir site var.2005 yılında babam lösemi iken sürekli ORH- kan ihtiyacımız oluyordu.Bu siteden tam 200 kişi kan vermişti.Neden 200 kişiye ihtiyaç duydunuz derseniz babam lösemi olduğu için hergün sarı kana yani trombosite ihtiyacı vardı.Trombosit 'de kişiden bir makine aracılığıyla alınıp işlem gördükten sonraya hastaya veriliyor.Çok ama çok zor günlerdi.3 ay günde bazen iki kere kan lazım oluyordu.Allah yardımcınız olsun.

Back