• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

0-6 ayda hangi mamayı kullanıyorsunuz

Msssk

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2022
141
52
28
30
Bazı mamalar iyi bazı mamalar kötü diye çok yorum alıyorum kullandığım mamayı değiştirmek istiyorum mama önerebilirmisiniz

Aptamil gaz yaptı bebelac golda geçtik 13 aylık hala günde 1 kez bebelac gold içiyor

Bazı mamalar iyi bazı mamalar kötü diye çok yorum alıyorum kullandığım mamayı değiştirmek istiyorum mama önerebilirmisiniz
Ben sma kullandım gayet memnunum. Tanıdıklarımın çoğu bunu kullanıyor.

Aptamil gaz yaptı
Hipp güzel ama bebeğime kilo aldırma konusunda başarılı değildi prematüre olduğu için toparlamaya ihtiyacımız vardı.
Sma optipro kullanıyoruz bundan memnunuz kaka sorunu falan da yaşamıyoruz

Evolvia kullanıyorum ben, kendim denemedim ama arkadaşım denemiş tadı diğer mamalara kötüymüş :) bu yüzden anne sütünü reddetmiyor bebeğim.

Sma optipro kullanıyoruz 3 aydır kilo alımı güzel ve hiç gaz sorunu yaşamadık bu mamadan sonra başta bebelac gold gaz kabızlık yaptı bizde

Sma ile başladık gaz problemi olunca bebelac denedik daha berbat oldu aptamil pronesyo aldık kabiz olduk :) golden goat aldık ve onunla yolumuza devam ediyoruz 5.5 aylık olduk memnunuz…

Aptamil kullanıyorum

Back