Bebek İkinci El 0-6 ay yazlık kız elbise, tulum, tayt , body...

Heart of Gold

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
6.149
11.988
248
.2-3 yaş kışlık ürünlerle takas da yapabilirim. bana uyar

Son düzenleme:
ben istiyorum nasıl alabilirim?

ptt kargo ile gönderiyorum. eğer ptt ya da banka hesabıma havale yaparsanız anlaşmamız gereği kargonuzu %50 indirimli gönderiyorum. eğer kapıda ödeme yaparsanız indirim hakkım yok. 6,5 tl tutar. başka beğendiğiniz varsa eğer yardımcı olurum; tek ürün için kargo pahalı oluyor haliyle. tabii tercih sizin.

tek ürüne gerçekten pahalı oluyor. açıkçası ihtiyaçtan çok beğendiğim için sormuştum. bakayım ben bi düşüneyim alacak olursam döneyim size

yarın kargom var. kapıda ödemeli olmadığı sürece; %50 indirimli yolluyorum.

hepsi satıştadır. hepsini toplu alacak kişinin kargo parasını ben karşılayacağım.

Hepsi toplamda 94 tl ediyor. 75 e bırakırım hepsini. kargosunu da karşılarım. bu ay grubunda elimde başka bir şey yok ama daha büyük kıyafet ya da başka şeyleri de hediye yolluyorum.

tüm ürünleri kaça veriyosunuz acaba...

Hepsi toplamda 94 tl ediyor. 75 e bırakırım hepsini. kargosunu da karşılarım. bu ay grubunda elimde başka bir şey yok ama daha büyük kıyafet ya da başka şeyleri de hediye yolluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…