0-6 ay mama tercihi

Arg1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2023
1.255
998
Selam kizlar sütüm az olduğu için mama + süt olarak besleniyor bebeğim (45 günlük) . İlk olarak Aptamil aldım fiyat farkından dolayı içeriğide aynı olduğu için Bebelac kullanmaya başladık. Fakat bu hafta bebeğim kabız oldu kendini çok sıktığı için bazen beslenme sonrası kusuyor mamadan dolayı mı onu bilmiyorum. Bebelac gold, sma comfort ve sma optipro bunlardan hangisini önerirsiniz ya da farklı bı önerisi olan var mı ? ( Malesef ekonomik boyutu da önemli bizim için )

Benim bebeğim 7 aylık. Doğduğundan beri optipro kullanıyorum. Bebeğim de her hangi bir kabızlık vs oluşturmadı. Ama tabi her çocuk kendine özel bizde problem olmayan sizde olabilir.

Benim bebeğim 7 aylık. Doğduğundan beri optipro kullanıyorum. Bebeğim de her hangi bir kabızlık vs oluşturmadı. Ama tabi her çocuk kendine özel bizde problem olmayan sizde olabilir.
Haklısınız optipro var aklımda deneme yanılma yöntemiyle iyi olanı bulmak gerekiyor sanırım teşekkür ederim cevabınız için ❤️

Evet deneme yanılma yöntemi yapman gerekiyor.Mesela bu çok bahsedilen markaların çoğunu denedim.Kimisinin tadını sevmedi,kimisi gaz veya kabızlık yaptı.Artık napıcam falan diyordum.Celia diye marka gördüm yeni bir devam sütü.Onu da deneyeyim dedim.Nazar değmesin ama hem tadını sevdi hem de diğer sorunları yaşamadık.2 buçuk aydır buna devam ediyoruz.Fiyatları da diğerleriyle aynı sayılır.

Evet deneme yanılma yöntemi yapman gerekiyor.Mesela bu çok bahsedilen markaların çoğunu denedim.Kimisinin tadını sevmedi,kimisi gaz veya kabızlık yaptı.Artık napıcam falan diyordum.Celia diye marka gördüm yeni bir devam sütü.Onu da deneyeyim dedim.Nazar değmesin ama hem tadını sevdi hem de diğer sorunları yaşamadık.2 buçuk aydır buna devam ediyoruz.Fiyatları da diğerleriyle aynı sayılır.

Celia markasını doğduğum hastane önermişti ama ben Aptamil ve bebelac'ta bilindik diye onları tercih ettim önce şu anki mamamız bitince o markayı bir deneyim en iyisi.
Bebeğim aşırı gazlı belki mamadan kaynaklıdır inşallah bir an önce bir çözüm bulabilirim

Golden goat kullanmıştım bir dönem ama maddi olarak zorlayabilir. Bebelac da iyidir

Golden goat kullanmıştım bir dönem ama maddi olarak zorlayabilir. Bebelac da iyidir
Şuan bebelac'tan devam ediyorum ama Bebelac gold var kafamda iyi gelir mi bilemiyorum söylediğiniz mamaya denk gelmedim hiç bakarım onada fiyat farkı çok değilse deneyebilirim.

X