Bebek İkinci El 0-6 ay bebek oyuncaklarını satıyorum

Merhaba, elimde sadece Playskool Çıngıraklı Patik,Chicco Çıngırak Eğlenceli Keman Chicco 3 Farklı Müzikli Diş Kaşıyıcı Zurafa kaldı,
Hepsini 30 TL ye vereceğim. Korgoda benden.

oyuncaklar çok iyi durumda.

10 tl, kargo dahil değil mi? siteye yeni üye oldum, size özel mesaj atamıyorum. mailinize adres bilgilerimi göndereyim, siz de hesap bilgilerinizi verin olur mu?

sanırım anlaşmışsınız ben de nurturia da size msj.la link vermiştim..hayırlı olsun :))

rica ederim o patikleri ben de çok aramıştım , tam aldım ki sizin başlığınızı gördüm..diğer sitede arkadaşın aradığını da görünce yönlendirdim..keşke bıcırık kuklaları da bulabilsem..sizden aldıgım oyuncaklara henüz kavusamadık biz diğer adresteyiz hala meraklanıyorum özellikle tak çıkar için :) sanki ben oynayacağım

rica ederim o patikleri ben de çok aramıştım , tam aldım ki sizin başlığınızı gördüm..diğer sitede arkadaşın aradığını da görünce yönlendirdim..keşke bıcırık kuklaları da bulabilsem..sizden aldıgım oyuncaklara henüz kavusamadık biz diğer adresteyiz hala meraklanıyorum özellikle tak çıkar için :) sanki ben oynayacağım

Tak çıkar güzel bir oyuncak. bizim ufaklık çok eğlenmişti onunla. Umarım hepsini iyi günlerde kullanırsınız.
bıcırık kuklalar bende var :)
alıcı çıkmaz diye koymadım. İster misin?

X