Bebek İkinci El 0-6 ay bebek oyuncaklarını satıyorum

CINARINANNESI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
678
0
Arkadaşlar, oğlum 9,5 aylık oldu. Artık 0-6 ay oyuncakları ilgisini çekmiyor. Bende onları değerlendirmek ve ayına daha uygun oyuncaklar almak istiyorum. Malum kaliteli oyuncaklar gerçekten pahalı. Hepsini özenerek almıştım. Durumları gerçekten iyi. Ürün özelliklerine sitelerden bakabilirsiniz. Çok uzun olacağı için ben yazmadım.
1-Tiny Love Güneş Bahçesi Tak-Çıkar-25 TL
2-Fisher Price İlk Arkadaşım Boncuklar-10 TL
3-Fisher Price Testere Dİşlik -5 TL
4-Playgro Toy Box Diş Kaşıyıcı Öğretici Kitapçık - 17 TL
5-Playgro My First Kurdelelri Top- 10 TL
6-Playskool Çıngıraklı Patik-10 TL
7-Chicco Çıngırak Eğlenceli Keman- 15 TL
8-Chicco 3 Farklı Müzikli Diş Kaşıyıcı Arı - 15 TL

Resimleri az yer tutsun diye bir kaç oyuncağı birleştirerek yüklüyorum. Tiny Love Güneş Bahçesi Tak-Çıkar'ın fotosunu çekmeyi unutmuşum. İstenirse çeker yarın yüklerim.

Eklentiler

• $DSC03610.jpg
    $DSC03610.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 95
  • $DSC03611.jpg
    $DSC03611.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 115
  • $DSC03615.jpg
    $DSC03615.jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 102
  • $lTLO-81493_1.jpg
    $lTLO-81493_1.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 155
mrhabalar nasılsınız.
Tiny Love Güneş Bahçesi Tak-Çıkar
Playgro Toy Box Diş Kaşıyıcı Öğretici Kitapçık
Playgro My First Kurdelelri Top
Playskool Çıngıraklı Patik
Fisher Price İlk Arkadaşım Boncuklar
bunları almak istiyorum ama en son ne kadar olur. acıkca söleyim ancak 50 lira verebilirim. eger sizin içinde uygun olursa ha olmazsada can saglıgı olsun ne yapalım...

merhaba arkaşlar,

öncellikle özelden msj atma hakkım yok. oyuncakalar la ilgili indirim yapmayı düşünmüyorum. İstanbul Ataşehir de oturuyorum.anadolu yakasında bazı noktalardan elden teslimat yapabilirim.

teşekkürler.

Oyuncaklari begendim gunes bahcesi tak cikar nasil bi oyuncak ve hapsi icin ne kadara anlasa biliriz ..

Tak çıkarın iki yanında ayaranabilir kıskaçları var. Ben en çok bebek arabasında ve oto koltuğunda kullandım. Valla fonksiyonlarını bir siteden kopyaladım. İstersen e-bebk ten inceleyebilirsin.
Fonksiyonları:
Bebeğinizin rahatı içinayarlanabilir açı
Oyuncakların Yüksekliklerini ayarlamak içinayarlanabilir halkalar
Sarkan Oyuncaklar görsel uyarı sunarlar.
Sarkan Oyuncaklar bebeği erişmeye vurmaya, elle kavramaya teşvik eder bu da bebeğin el - göz koordinasyonunda yardımcı olur.
Bebeğin uzanarak oyuncağı hareket ettirmeye çalışması kol kaslarını güçlendirmesinde, oyuncağa bir kere vurunca sallanması etki tepki özelliğini algılamasında da yardımcı olur...

Oyuncakların hepsine talip misiniz :)?

Son düzenleme:
satılmadıysalar 1-2-4-5-6 ne kadar olur ciddi alıcıyım, fazla bulursam 4 ü çıkarabilirim ama onsuz yine alıcıyım :KK70:

X