- 21 Ekim 2019
- 70
- 107
- 8
- Konu Sahibi kuzy_in_anne_si
Yeni doğum yapan anneler 0-6 Ay arası olan anneler bebeğinize ek besin veriyormusunuz
Su Kimyon Rezene çayı Şekerli su gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence ilaç verme onlar daha zararlı ben rezene çatı veriyorum 2 cay kasığı gazını çok güzel alıyor sakinleştiriyor ben kendimde içiyorum süt yapsın diye ve çok faydasını gördümVermiyorum
Ama karsı değilim artık
metsil gibi biogaia gibi gaz ilacları veriyorum
Bunların yanında suymus rezeneymiş daha masum bence
Ben sancısı olduğu zaman anason veriyorum rezene dahilYeni doğum yapan anneler 0-6 Ay arası olan anneler bebeğinize ek besin veriyormusunuz
bende veriyorum akşamları veriyorum rahatlatıyor gerçekten tek değilmişim :)Ben sancısı olduğu zaman anason veriyorum rezene dahil
bende su veriyorumBen doğduğundan beri su veriyorum çünkü hiç emmedi beni..sütümde gelmedi zaten..4. Ayda basladık ek gıdalara
bende su veriyorum
üzüldüm emmediğine erken başlamak ek gıdaya bir sakınca yaratmadı değil mi
bende aynı düşünce içindeyim valla sonuçta anne karnında suyun içiindeler ve su onları koruyorsa doğdukdan sonra neden su ihtiyacı olmasın ki anne sütünün %70 i suymuş ama olsunSu veriyorum. “İlk 6 ay sadece anne sütü-su vermeyin” olayına da inanmıyorum , suya ihtiyacları var kesinlikle. Çok gazı olduğunda kimyon çayından da (iyice süzülmüş tortusuz) 1 çay kaşığı veriyordum rahatlıyordu.
maşallah bebeşine :)Yok yaratmadı tatlım şuanda 9,5 aylık
maşallah bebeşine :)
Allah uzun ömür versin benim oğlumda biraz zayıf ama boyu uzun olduğu için ince uzun duruyor doktor pazartesi mama verebilir
Amin insallah canimSenin oğluşuna da masallah upuzun ömürleri olsun tüm bebeklerin ve Allahım isteyen herkese evlat versin..
Evet cnm öyle de içtiğimiz çayda yedigimiz yemekte de su var. Saf su gibi olur mu. Benim görüşüm :)bende aynı düşünce içindeyim valla sonuçta anne karnında suyun içiindeler ve su onları koruyorsa doğdukdan sonra neden su ihtiyacı olmasın ki anne sütünün %70 i suymuş ama olsun
ben kimyonu verıyorumda cok rahatlatmıyor rezene çayı verıyorum onunla çok rahatlıyor
aynen öyle tatlım ben herseyı verıyorum valla onuna ıhtıyacı var sonucta rahatlamayaEvet cnm öyle de içtiğimiz çayda yedigimiz yemekte de su var. Saf su gibi olur mu. Benim görüşüm :)