- 8 Eylül 2016
- 768
- 517
- 53
- Konu Sahibi gizemlii123
-
Aynen canım bana da değişik geldi ondan dolayı konu açtım acaba böyle birşey yaşayan varmiAllah allah normalde 1 ile 5 arasi gebelik yok sayiliyor ama.
bilmiyorum bende hiç bir şey anlamadım ki bu gün bekleyeyim yarın tekrar yaptırırım o zaman belli olur ne olduğudüşük sınıra yakın olabilirmi çünkü 1 ile 5 arası gebelik olmuyor 5 üstü olması gerek değerinin
tmm canım yazarım bende şaşırdım sanırım acildeki doktor yanıldı canım bende bu değerle zannetmiyorumCok sasirdim nasil sinirmis o oyle umarim bir sorun yoktur. Buraya da sonucu yazarsin artik merakla bekliyorum
Evet ya da yanlis da anlamis olabilirsin o anlık heyecanla falan olaviliyor bazentmm canım yazarım bende şaşırdım sanırım acildeki doktor yanıldı canım bende bu değerle zannetmiyorum
Hayirlisi olsun hepimizin hakkinda isteyen herkese nasip olur insallahYok canım doktor öyle söylemişti ama iki gün sonra tekrar yaptırdım acil de başka bir doktor vardı gosterdim negatif dedi o doktor sonucu yalnış yorumlamış anlaşılan öyle olduğunu biliyordum zaten
Inşallah canımHayirlisi olsun hepimizin hakkinda isteyen herkese nasip olur insallah
Evet canım aynı sonuç değişmemiş zaten negatifti yine negatif ciktitekrarladınız mı testi
Sınira yakin degil gebelik yok demek kesin ve net bir sonuc zatensınıra yakın çıkmış yüksek yani zaten 5 olunca gebelik oluyor
sınıra yakın çıkmış yüksek yani zaten 5 olunca gebelik oluyor
kızlar gebelik yok zaten o değerde gebelik olma şansı da yok biliyorum zaten ama acildeki doktor öyle yanlış bilgi verince şaşırmıştım şüpheye düşmüştüm umut işte zaten iki gün sonra tekrar kan testi yaptırdım doktora da gösterdim negatif olduğuna kanaat getirdik sıkıntı kalmadı yaniSınira yakin degil gebelik yok demek kesin ve net bir sonuc zaten
canım geç döllenme olmuş olabilir o yüzden düşük çıkmıştır bi bekle bakalım hayırlısı olsunbilmiyorum bende hiç bir şey anlamadım ki bu gün bekleyeyim yarın tekrar yaptırırım o zaman belli olur ne olduğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?