• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 0,459 beta hcg hamile olabilirmiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gizemlii123

Mucizem benimle :)
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
768
517
53
Iyi akşamlar kızlar bel ağrısı için doktora gittim film çekecekti öncesinde ne olur ne olmaz diye hcg istedi sonuç 0,459 çıktı adam sınıra yakın çıktı supelendirdi gecikme olunca tekrar gelin dedi iğne yaptı belim için parolla bir jel yazdı gönderdi anlamadım bu nasıl sınıra yakın bir değer oluyor

düşük sınıra yakın olabilirmi çünkü 1 ile 5 arası gebelik olmuyor 5 üstü olması gerek değerinin

Cok sasirdim nasil sinirmis o oyle umarim bir sorun yoktur. Buraya da sonucu yazarsin artik merakla bekliyorum

Yok canım doktor öyle söylemişti ama iki gün sonra tekrar yaptırdım acil de başka bir doktor vardı gosterdim negatif dedi o doktor sonucu yalnış yorumlamış anlaşılan öyle olduğunu biliyordum zaten

Yok canım doktor öyle söylemişti ama iki gün sonra tekrar yaptırdım acil de başka bir doktor vardı gosterdim negatif dedi o doktor sonucu yalnış yorumlamış anlaşılan öyle olduğunu biliyordum zaten
Hayirlisi olsun hepimizin hakkinda isteyen herkese nasip olur insallah

sınıra yakın çıkmış yüksek yani zaten 5 olunca gebelik oluyor

Sınira yakin degil gebelik yok demek kesin ve net bir sonuc zaten
kızlar gebelik yok zaten o değerde gebelik olma şansı da yok biliyorum zaten ama acildeki doktor öyle yanlış bilgi verince şaşırmıştım şüpheye düşmüştüm umut işte zaten iki gün sonra tekrar kan testi yaptırdım doktora da gösterdim negatif olduğuna kanaat getirdik sıkıntı kalmadı yani

Kizlar ben persembe gunu asiri bel agrisi kasik agrisi ile doktora gittim adetim 7 gun gecikmisti beta hcg istedi ultrasona girdim beta hcg 800 çıktı gebelik olabilir gebelik görüyorum dedi ve gittigim hastane ve doktor özel hast ve prof doktordu iki gun sonra tekrar gel dedi beta hcg 1800 çıktı iki kat yukselmis hamilesin dedi ve ultrasonda da bebisimi gördüm :nazar::nazar::nazar: Benimde bu sekilde oldu

Back