- 17 Kasım 2018
- 819
- 1.301
Canım gene bir bakarım büyük gibi varsa ,sana yazarım olur mu Benim kız da minnak o yüzden elimdekiler bebek kıyafeti cogunlukKızim ufak tefek biraz dokuz aylık kıyafet bile oluyor hala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gene bir bakarım büyük gibi varsa ,sana yazarım olur mu Benim kız da minnak o yüzden elimdekiler bebek kıyafeti cogunlukKızim ufak tefek biraz dokuz aylık kıyafet bile oluyor hala
Ama büyük kızların kilerede bakayım Nerede oturuyorsun,şehir nereKızim ufak tefek biraz dokuz aylık kıyafet bile oluyor hala
Bak ben bugün bakayım sana yazicam tamam mı canimKocaeli Gebze de oturuyorum canım
Canım ben baktım büyük kızların da giymiyecegi şeyleri hep vermişim.Bir kaç tane kucuk kızıma koymusum.Ama gene bulursam dönerim sana.tamam mikusura bakma lutfenKocaeli Gebze de oturuyorum canım
Arkadaşım ev botu Varya bide iki tane daha vardı onlar satildimiBandanalarin tamami satilmistir..
Sayfa 72 ve sonrasi günceldir..
Yok canım ne kusuru olsun yinede sağolCanım ben baktım büyük kızların da giymiyecegi şeyleri hep vermişim.Bir kaç tane kucuk kızıma koymusum.Ama gene bulursam dönerim sana.tamam mikusura bakma lutfen
Pembe olan yıldızlı nedir acaba sapkayla bandana mi yuvarlak atkı miBunlarin hepsi ve ev botu duruyor..
Bunlarin hepsi ve ev botu duruyor..
Birde kucuk ayakkabılar kaç santim canımBunlarin hepsi ve ev botu duruyor..