0-4 Yaş Kız Bebek Kıyafetleri ve Dahası (S:72 ve Sonrası)

Merhaba sare hanm 0-3 ve 3-6 ay kız kıyafetleriniz varmı çok cici kıyafetlerinz ilk sayfadakiler çok hoşuma gitti
Merhabalar..
Benim de 5.5 aylik kizim var.. Ilk sayfadakiler 0/3 ve 3/6 ay arasi kiyafetlerimiz.. Eklemedigim bir cok kiyafet var elimde.. Hic kullanmadigimiz az kullandigimiz ve gunluk olarak baya kulandigimiz kiyafetlerimiz var.. Sifir kutusunda emzik, sifir lohusa geceligi, uny babyinin sifir bebe yagi ve sampuani var. Emzigimiz awent shoothie.. Ikili satiliyo.30 tlye almistik. Kizim birini bir hafta kadar kullandi. Digeri kutusunda duriyor.. Dilerseniz whatsaptan goruselim.. Eklemedigim kiyafetleri de oradan atarim size..

Merhabalar..
Benim de 5.5 aylik kizim var.. Ilk sayfadakiler 0/3 ve 3/6 ay arasi kiyafetlerimiz.. Eklemedigim bir cok kiyafet var elimde.. Hic kullanmadigimiz az kullandigimiz ve gunluk olarak baya kulandigimiz kiyafetlerimiz var.. Sifir kutusunda emzik, sifir lohusa geceligi, uny babyinin sifir bebe yagi ve sampuani var. Emzigimiz awent shoothie.. Ikili satiliyo.30 tlye almistik. Kizim birini bir hafta kadar kullandi. Digeri kutusunda duriyor.. Dilerseniz whatsaptan goruselim.. Eklemedigim kiyafetleri de oradan atarim size..

Çok sevinirim gerçekten özelden numaramı atıyorum :)

Guncel..1. Sayfa 1.mesaj yeni eklenen 0/6 ay bebek kiyafetleri..
Sayfa 40 tan sonrasi da guncel..
Takasa acigim..

Kiz bebekler icin..Yeniler eklendi..
1.sayfa 1.mesaj ve Sayfa 40'tan itibaren..

olarak konu basligimi degistirebilir misiniz? Mune Mune

Arkadaslar bir kac ay once buradan bir arkadastan aldigim chicco kanguruyu sadece iki defa cok kisa bir sure kullandim.. Daha da kullanamayacagim sanirim..
Cunku yasadigim sehir tamamen kar ve yerler buz pisti :) Bebisim buyuyecek ben kullanana kadar :) O nedenle satmaya karar verdim..
images.jpg

Fiyati : 40 TL

Elimde 0-3 aylık kız bebek giysileri mevcut.Ücretsiz olarak göndermek istiyorum.
Merhaba burada maddi durumu kötü olan birkaç aile var.ben kızımın kıyafetlerini onlara verdim isterseniz siz de onlara verebilirsiniz.biri hamileymiş tekrar.göndermek isterseniz haberleselim

X