Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar..Merhaba sare hanm 0-3 ve 3-6 ay kız kıyafetleriniz varmı çok cici kıyafetlerinz ilk sayfadakiler çok hoşuma gitti
Merhabalar..
Benim de 5.5 aylik kizim var.. Ilk sayfadakiler 0/3 ve 3/6 ay arasi kiyafetlerimiz.. Eklemedigim bir cok kiyafet var elimde.. Hic kullanmadigimiz az kullandigimiz ve gunluk olarak baya kulandigimiz kiyafetlerimiz var.. Sifir kutusunda emzik, sifir lohusa geceligi, uny babyinin sifir bebe yagi ve sampuani var. Emzigimiz awent shoothie.. Ikili satiliyo.30 tlye almistik. Kizim birini bir hafta kadar kullandi. Digeri kutusunda duriyor.. Dilerseniz whatsaptan goruselim.. Eklemedigim kiyafetleri de oradan atarim size..
Evet duruyorlar..Emzik ve bebek şapkaları duruyor mu
Merhaba burada maddi durumu kötü olan birkaç aile var.ben kızımın kıyafetlerini onlara verdim isterseniz siz de onlara verebilirsiniz.biri hamileymiş tekrar.göndermek isterseniz haberleselimElimde 0-3 aylık kız bebek giysileri mevcut.Ücretsiz olarak göndermek istiyorum.