- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- Konu Sahibi fancynancy
NOT: Sayfada görünmeyen resimler bir sonraki mesajlarda tekrar eklenmiştir.
Arkadaşlar, temiz erkek bebek kıyafetleri ya da 3-4 yaş kız çocuk kıyafetleri ile takas yapabilirim. Özellikle buggyboard arıyorum :)
Yarına kadar tüm ürünleri eklemeyi planlıyorum.
Zara Girl 12-18 ay ............. 15 lira. ------SATILDI-------
Mothercare 3-6 ay kot salopet ............. 15 lira.
GAP elbise, çok şirin duruyor giyildiğinde, 6-12 ay ............... 15 lira.
Kanz marka kadife elbise, 74 cm, 9 ay ............... 12 lira
Aziz Bebe, 6 ay - 68 cm, üstte çok cici duran yazlık çıtçıtlı badi ......... 5 lira.
Mothercare kışlık bot, 20,5 numara, çok az kullanıldı ........ 30 lira.
Deichmann dan almıştık, Elefanten marka, 19 numara, az kullanıldı ........... 25 lira.
Marks&Spencer çift taraflı kullanılabilir mevsimlik üst, 3-6 ay ............ 22 lira.
Zara Girl kot pantolon, 9-12 ay, temiz durumda .............. 12 lira.
Mothercare içi koton astarlı kot pantolon, 6-9 ay, ben 1 yaşına kadar giydirdim. Çok cici ve rahattır .................. 12 lira.
Hello Kitty lisanlı C&A ürünü, 86 cm .................. Takımı 15 lira.
Vicco marka kırmızı ayakkabı, bir ya da iki defa giyildi. 22 numara ............ 15 lira.
Zara Baby 3-6 ay, takım 2 parça .............. 10 lira.
H&M 6-9 ay, 74 cm ve GAP 3-6 ay üstler, kalıpları birbirine yakın ................ ikisi 15 lira.
1,5 - 2 yaş etiketli ama 6 aydan itibaren kullanılabilir bence, kalıbı çok dar, o yüzden biz sadece 1-2 defa giyebildik bu cici kot elbisemizi. ...................... 8 lira.
Not: Üstündeki beyazlıklar başka bir kıyafetten gelmiş, silkeleyincce temizleniyor, leke değil :)
C&A Cichild, 68 cm, 6 ay ................ 6 lira.
C&A Baby Club 68 cm ............... 6 lira.
Esprit, Almanya'dan 6 ay, 68 cm ............ 5 lira.
Arkadaşlar, temiz erkek bebek kıyafetleri ya da 3-4 yaş kız çocuk kıyafetleri ile takas yapabilirim. Özellikle buggyboard arıyorum :)
Yarına kadar tüm ürünleri eklemeyi planlıyorum.
Zara Girl 12-18 ay ............. 15 lira. ------SATILDI-------
Mothercare 3-6 ay kot salopet ............. 15 lira.
GAP elbise, çok şirin duruyor giyildiğinde, 6-12 ay ............... 15 lira.
Kanz marka kadife elbise, 74 cm, 9 ay ............... 12 lira
Aziz Bebe, 6 ay - 68 cm, üstte çok cici duran yazlık çıtçıtlı badi ......... 5 lira.
Mothercare kışlık bot, 20,5 numara, çok az kullanıldı ........ 30 lira.
Deichmann dan almıştık, Elefanten marka, 19 numara, az kullanıldı ........... 25 lira.
Marks&Spencer çift taraflı kullanılabilir mevsimlik üst, 3-6 ay ............ 22 lira.
Zara Girl kot pantolon, 9-12 ay, temiz durumda .............. 12 lira.
Mothercare içi koton astarlı kot pantolon, 6-9 ay, ben 1 yaşına kadar giydirdim. Çok cici ve rahattır .................. 12 lira.
Hello Kitty lisanlı C&A ürünü, 86 cm .................. Takımı 15 lira.
Vicco marka kırmızı ayakkabı, bir ya da iki defa giyildi. 22 numara ............ 15 lira.
Zara Baby 3-6 ay, takım 2 parça .............. 10 lira.
H&M 6-9 ay, 74 cm ve GAP 3-6 ay üstler, kalıpları birbirine yakın ................ ikisi 15 lira.
1,5 - 2 yaş etiketli ama 6 aydan itibaren kullanılabilir bence, kalıbı çok dar, o yüzden biz sadece 1-2 defa giyebildik bu cici kot elbisemizi. ...................... 8 lira.
Not: Üstündeki beyazlıklar başka bir kıyafetten gelmiş, silkeleyincce temizleniyor, leke değil :)
C&A Cichild, 68 cm, 6 ay ................ 6 lira.
C&A Baby Club 68 cm ............... 6 lira.
Esprit, Almanya'dan 6 ay, 68 cm ............ 5 lira.
Son düzenleme: