Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm ben de öyle bişe arıyorumWewell dıjıtal görüntülü bebek monıtorumuzu satıyorum.bır cızıgı bile yok.pıyasa degerı 600du gecen gördüm.aldgm fıyata gore cok uyguna vercem ılgılenen varsa msj atsın
İlana koyduğum gbi satıldı cnm o.çok zaman oldu.uygun fiyata verince kacirmadilar.Cnm ben de öyle bişe arıyorum
Tüh ya kaça vermiştin cnmİlana koyduğum gbi satıldı cnm o.çok zaman oldu.uygun fiyata verince kacirmadilar.
Şu son üstün modeli var ya wewellin görüntülü falan.bnm ki oydu7ay sadece kızım uyudugunda kullandım kızım hareketkenince kutusuna kaldırdım.fiyatı ,640e bebekte.Ben. 260;koydum elden çıksın diye.bir adam aldı hemen uygun görünce.öyle dedi.kızım 8aylikti satildiginda. Smdi 11aylik.yani üç ay oldu sattgm yanlsim yoksa. Geç kaldınTüh ya kaça vermiştin cnm
Özelden yazdım sizehepsi ne kadar olur
3-6 aylık birkaç parça var fotolarda detaylı çekim yaptım, ayları yazıyor.6-9 ay maalesef yok6 aaylik kislik bebek kiyafeti ne kadar olur hepsi varsa