• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 0-3 3-6 6-9 ay sudan ucuz kıyafetler

optimum_e

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
721
13
118
Bursa
$Resim 036.jpg $Resim 026.jpg $101_2827.jpg $101_2826.jpg $101_2825.jpg $101_2822.jpg $101_2821.jpg $101_2820.jpg $101_2819.jpg $101_2818.jpg $101_2817.jpg $101_2816.jpg $101_2815.jpg $101_2813.jpg

Aslında yazmak istememiştim ama özel mesajlada olsa bir özür dilemediğiniz için yazıyorum.
Kusura bakmayın farketmemişim bile deseniz yeterliydi.
Bu kişiden bir ay kadar önce aldığım ürünlerde bir çoğunda sorunlar vardı bilginiz olsun

Sandalet aldım çırtlı yerinde sökülme var çırt yeri sökük sandaleti nasıl kullanabilirim.

Ev botu aldım sıfırı 12 tl olan ev botunu 8 tl ye aldım ama yıkanmaktan tiftik tiftik olmuş kullanılacak yanı kalmamıştı.

Pijama takımı lekeli ve solmuştu ama fotolardan belli olmuyordu oda 8 tl y di

Evet aldıklarımın 2. el olduğunun bilincindeyim fakat ikinci el temiz kullnılmış diye satıyorsunuz
Bir sorunu varsa yazarsınız alıp almamak karşı tarafa kalmış.

Son düzenleme:
bu kadar çirkinleşmeniz gayet güzel olmuş, beni bilen arkadaşlar bilir cnm senin karalamanla hiç birşey olmaz özür dilenecek bişey yok ortada ürünü alırkende problemdiniz şimdide ,ürünlerin hepsi yıkanmış bir şekilde gitti sana ne renk solması nede bir yıpranma vardı , ayakkabı cırtcırtında hafif bir sökük vardı ama birkaç ilmek açık ve sadece ip fazlası vardı , yazman gerçekten iyi olmuş , benden özür bekliyorsun özür dilemediğim için yazmışsın, kusura bakma ama özür dilemek biraz fazla bu konuda

Madem ayakkabının çırtının sökük olduğunun bilincindeydiniz neden o şekilde sattınız

Kimin çirkinleştiği gayet açık ve net ortada :42:

Ayrıca ne zaman senli benli olduk acaba?

Karalama amaçlı değil gerçekleri yazdım iyi satışlar size.

Olayı tartışma byutuna getirmeye gerek yok cevap yazsanızda görmiycem çünkü açtığınız konuları ve yazdıklarınızı görmek istemediğim için sizi yasaklı listeme ekledim bilginiz olsun cevap yazarsanız okumayacağım.

Son düzenleme:
Back