0.29 amh adetim gecikti

Kadriyetaycurr

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2024
228
38
28
Normalde her ay 3 4 gün öne atardı bildim bileli son 2 ay 4 6 gün öne attı geçen ay 4 ünde olmuştum bu ay 7 si hala bir şey yok belirtide yok doktorlar tüp bebek demişti amh 0.29 fsh 13 diye 2 aydır folikasit kullanıyorum bilemedim hamilemiyim acaba ama sabah test yaptım negatif kafam çok karışık

Adet döngünüz kaç gün de bir adet takvimi kullanıyormusunuz? Folik asit yapmaz bende hiç yapmadı 21 günlüktür döngüm ortalama döngülerinize bakın

Adet döngünüz kaç gün de bir adet takvimi kullanıyormusunuz? Folik asit yapmaz bende hiç yapmadı 21 günlüktür döngüm ortalama döngülerinize bakın
Yeni kullanmaya başladım ama zaten aylardır düzensizdi
Son 4 aydır falan düzensizdi bazen 2 kere falan oluyordum takvimde 21 gösteriyor ortalama nette folikasit bazen geciktirir yazıyor ama bende bilemedim

Yeni kullanmaya başladım ama zaten aylardır düzensizdi

Son 4 aydır falan düzensizdi bazen 2 kere falan oluyordum takvimde 21 gösteriyor ortalama nette folikasit bazen geciktirir yazıyor ama bende bilemedim
Eğer takvimde her ay başlangıcı ve bitişini doğru işaretlediyseniz 10 günlük gecikmenizde sağlık ocağında kan testi verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…