• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 0,13 hcg testi yardım?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

oguzer3

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
109
15
623
44
Tekirdağ
Mrb kizlar; adet tarihime 8-9 gün var meraktan kan testi yaptırdım 0.13 çıktı görüşlerinizi bekliyorum hamilelik olabilirmi..

Mrb kizlar; adet tarihime 8-9 gün var meraktan kan testi yaptırdım 0.13 çıktı görüşlerinizi bekliyorum hamilelik olabilirmi..
bu is sabir isi adete 8-9 gun varken kan testi yapilir mi varsada cikmaz en azindan adetinizin gecikmesini bekleyin biraz sabirli olun

• Beğen
Reactions: H M
Katılıyorum arkadasa evet çıkan çok var ama nasip işi bu yada çıkan sonuca üzülme kafaya taktıkça günler hatta saatler geçemez . Bak ben konu açtım 3 gün önce koca bir 0 çıktı ve bugün 55 çıktı ümitsizliğe kapılma dua et sabret adetin en azından 3 5 gün geçsin

Tahmini yumurtlama 8-9 önce hayırlısı artık ama insan nedendir bilinmez merak ediyor işte erken gebelik testi almıştım 6 gün önce olan onuda 3 gun sonra yapicam sonucu yazarım. .

Tahmini yumurtlama 8-9 önce hayırlısı artık ama insan nedendir bilinmez merak ediyor işte erken gebelik testi almıştım 6 gün önce olan onuda 3 gun sonra yapicam sonucu yazarım. .
Kesinse yumurtlama günün az da olsa çıkması lazım ama tahmini olarak hesaplama . Bende ayın ortasında sanıyordum değilmiş . Adetime 2 gün kala yumurtlamışım . Takip et eğer bu ay olmaz sa .ovülasyon testi ile

Kesin değil biz ilkdefa bu ay denedik benim bir kızım var allah kısmet ederse inşallah bi kardeşi olur bakalım olmazsa bidahaki aya ovulasyon kitiyle denerim.

Mrb kızlar 4 gün sonra yine yaptırdım hcg o.100 çıktı daha 4 gün var adet tarihime yorumu olan arkadaşlar lütfen yazabilirmi

Mrb kızlar 4 gün sonra yine yaptırdım hcg o.100 çıktı daha 4 gün var adet tarihime yorumu olan arkadaşlar lütfen yazabilirmi
Canım eğer geç döllenme olmadıysa Yok gibi üzmek İstemem ama umutlanıp umutlanıp olumsuz şeyler öğrenmek çok acı çok iyi bilirim . Olsa bugün biraz da olsa çıkardı

Negatif çıktı diye çalışmaya ara vermeyin dedğim gibi belki daha yumurtlamamışsındır adet olana kadar devam edin gün aşırı . Ha inş olur ama olmasa da gelecek ay takip ettir inşallah işine baya yarar

Merhaba arkadaşlar. Adete 1 hafta kala hcg 4 çıktı. Hamile değilken ölçtürdüğümde 0.3 dü. Çok heveslenmek de istemiyorum ama hamilelik olabilr mi? İlki düşük olduğu için hemen öğrenmek ve yanlış birşey yapmamak istiyorum.

Merhaba arkadaşlar. Adete 1 hafta kala hcg 4 çıktı. Hamile değilken ölçtürdüğümde 0.3 dü. Çok heveslenmek de istemiyorum ama hamilelik olabilr mi? İlki düşük olduğu için hemen öğrenmek ve yanlış birşey yapmamak istiyorum.
Artabilir bence 3 4 gün sonra tekrar baktırın

Çok erken baktirmiyor musunuz kizlar ya
Bu sizi cok yipratir sabredin bence baska seylerle oyalayin kendinizi

Back