Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım şuan negatif ama daha çok erkenMrb kizlar; adet tarihime 8-9 gün var meraktan kan testi yaptırdım 0.13 çıktı görüşlerinizi bekliyorum hamilelik olabilirmi..
bu is sabir isi adete 8-9 gun varken kan testi yapilir mi varsada cikmaz en azindan adetinizin gecikmesini bekleyin biraz sabirli olunMrb kizlar; adet tarihime 8-9 gün var meraktan kan testi yaptırdım 0.13 çıktı görüşlerinizi bekliyorum hamilelik olabilirmi..
Kesinse yumurtlama günün az da olsa çıkması lazım ama tahmini olarak hesaplama . Bende ayın ortasında sanıyordum değilmiş . Adetime 2 gün kala yumurtlamışım . Takip et eğer bu ay olmaz sa .ovülasyon testi ileTahmini yumurtlama 8-9 önce hayırlısı artık ama insan nedendir bilinmez merak ediyor işte erken gebelik testi almıştım 6 gün önce olan onuda 3 gun sonra yapicam sonucu yazarım. .
Aynen bence en doğrusu buKesin değil biz ilkdefa bu ay denedik benim bir kızım var allah kısmet ederse inşallah bi kardeşi olur bakalım olmazsa bidahaki aya ovulasyon kitiyle denerim.
Canım eğer geç döllenme olmadıysa Yok gibi üzmek İstemem ama umutlanıp umutlanıp olumsuz şeyler öğrenmek çok acı çok iyi bilirim . Olsa bugün biraz da olsa çıkardıMrb kızlar 4 gün sonra yine yaptırdım hcg o.100 çıktı daha 4 gün var adet tarihime yorumu olan arkadaşlar lütfen yazabilirmi
Yükseliş yok 0,97 lik değer bir çok kadın da çıkar . Bende 1.2 çıktı 1.8 çıktı basen ilaçlar yada bazı hormonlar ufak tefek değerler verebilirOlmasaydı eğer bu değerin dusmesi gerekmezmiydi.
Artabilir bence 3 4 gün sonra tekrar baktırınMerhaba arkadaşlar. Adete 1 hafta kala hcg 4 çıktı. Hamile değilken ölçtürdüğümde 0.3 dü. Çok heveslenmek de istemiyorum ama hamilelik olabilr mi? İlki düşük olduğu için hemen öğrenmek ve yanlış birşey yapmamak istiyorum.