How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

0-12 aylk dnemde bebinzle nasl vakit geiriyorsunuz?

kardelenn35

bebeğim iyiki doğdun ...
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
1.436
0
116
İzmir
kızlar biras baktm ama bu konu ile ilgili bir yazı bulamdm..
benm oğlm 9 aylık ve hergün ewde ona nsıl davranmalıım neler öğretmeliym kendi kendine bırakmalımıyım bana yardımcı olrmusunz .. şimdiden teşk.ediyorum

ben oyuncak oynatıoyrm bnmki 7 aylık gerzdiryrm odaları konuşyrm bolca güldryrm şakalar yapıyorumm poşeti çok seviyor oynuyor oyalanıyor baya

benim de 5 buçuk aylık bir kızım var
sabah
07:00 uyanış beşiğinde bırakıyorum kendi kendine oynuyor ben kahvaltıyı hazırlıyorum
07:15 beşiğinden alıyorum kahvaltı masasına oturuyoruz ya ana kucağında oturuyor ya da kucağımda
07:30 masadan kalkıyoruz mememizi emiyoruz
08:00-08:30 arası uyuyoruz
10:00 uyanıyoruz biraz oynuyoruz hop hop yapıyoruz
11:00 tekrar uyuyoruz
11:45 uyanıyoruz anne sağa sola çeviriyor az oturtuyor az bastırıyor az hoplatıyor zıplatıyor
02:00 tekrar uyuyoruz
02:45 çok uyuduk gene uyanıyoruz evin içinde geziyorruz bazen dışarı çıkıyoruz ,
04:00 banyo
04:30 uyku
05:00 uyanıyoruz ve dolaşıyoruz
07:00 akşam yemeğini yiyoruz
07:30 mememizi emiyoruz ve uyku
09:00 uyanıp tekrar emiyoruz
12:00 uyanıp tekrar emiyoruz
03:15 uyanıp tekrar emiyoruz
05:30 uyanıp tekrar emiyoruz
07:00 yine sabah oldu rutin böyle arada tabi aksamalr oluyo ama genelde böyle

benim de 5 buçuk aylık bir kızım var
sabah
07:00 uyanış beşiğinde bırakıyorum kendi kendine oynuyor ben kahvaltıyı hazırlıyorum
07:15 beşiğinden alıyorum kahvaltı masasına oturuyoruz ya ana kucağında oturuyor ya da kucağımda
07:30 masadan kalkıyoruz mememizi emiyoruz
08:00-08:30 arası uyuyoruz
10:00 uyanıyoruz biraz oynuyoruz hop hop yapıyoruz
11:00 tekrar uyuyoruz
11:45 uyanıyoruz anne sağa sola çeviriyor az oturtuyor az bastırıyor az hoplatıyor zıplatıyor
02:00 tekrar uyuyoruz
02:45 çok uyuduk gene uyanıyoruz evin içinde geziyorruz bazen dışarı çıkıyoruz ,
04:00 banyo
04:30 uyku
05:00 uyanıyoruz ve dolaşıyoruz
07:00 akşam yemeğini yiyoruz
07:30 mememizi emiyoruz ve uyku
09:00 uyanıp tekrar emiyoruz
12:00 uyanıp tekrar emiyoruz
03:15 uyanıp tekrar emiyoruz
05:30 uyanıp tekrar emiyoruz
07:00 yine sabah oldu rutin böyle arada tabi aksamalr oluyo ama genelde böyle

süpper ya:D benim de oğlum 6 aylık ve yemin ediyorum hemen hemen aynı plandayız. hergün böyle:D oğlum sadece uyudumu çok uyuyor. ama çok şükür uslu bi bebek uyuyunca canım sıkılıyo benim uyansa da oyun oynassak diye beklediğim bile oluyor bazen. ama aynı programı yaşıyoruz .a.s

3aylık kızım var
sabah 09.00 kalkıyoz emişioz ben kahvaltı hazırlıyom okoltukta ıngalıyo:)
sonra onla oynuyom saat 10da uyuyo ayagımdaysa 1saat değilse 10dk tilki uykusu yapıyo sonra kalkıyo altını açıyom oyun oynuyoz salıncakta sallanıyoz oto koltugunda salalnıyor müzik dinliyoruz anası oryantallik yapıyo kızına tekrar onu bayıyom uyuyo:)
bu bööyle seranat gidiyo omzumda gezdiriyom küçük oldugundanartık hep otutrur pozisyon istiyo bende kollrımda oturur gibi pozisyonda gezdiriyom şarkı dinlerken yine uyuyo o aralarda yarım saat arayla memeyle sırnaşıyo emiyo çekeleştiriyo elleriyle vuruyo memeye agu dio :)
akşam babası geliyo oyun oynuyoz beraber şaklavanlık yapıyo katıla katıla güldürüyoz onu yoreuyozki erken uyusun ama sonuç biz ondan önce pes ediyoz o hala aguluyo gece 1gibi uyuyo

Back