Bebek İkinci El 0-12 ay yazlık,kışlık markalı kıyafetler ERKEK

bide ben şöyle düşündüm canım sence haklımıyım zaten pantlon ya yazda giydirilir kışta gömlek li ya yazın olsa t shrtü giydirim kış olsa gömleği

mantıklı düşünmüşün tatlım şort kaç aylık istersin?

canım oğlım şu an 63 68 giyiyo ama eşofman oda dar geliyo ama giydiriyorum yazın giydirmek için bemuda şort şimdi 6 ayına girdi 7 8 aylıklara uygun olan bide tombilik biraz

tamam canım ben bi bakayım ve sen diğer konularıma da bakabilirsin,belki istediğin başka şeyler de olabilir. bit pazarında filan da var

Canım dönemedim sağlık problemlerim vardı. Özelden msj hakkım yok ben 5,8,21,29 u almaya karar verdim. Sanırım 31 tutuyor bir de sen hesapla haberleşelim.

Canım dönemedim sağlık problemlerim vardı. Özelden msj hakkım yok ben 5,8,21,29 u almaya karar verdim. Sanırım 31 tutuyor bir de sen hesapla haberleşelim.

geçmiş olsun tatlım. evt canım 31 yapıyor,diğerlerinden neden vazgeçtin?

Kargonuzu aldiniz mi? Bilgi verirseniz sevinirim.

Cnm kusura bkma internetmde sorun var kac gundr gremyrum smdide esimin telefonundan giryrum kargon geldi urunleri cok begendik ozellikle mavi sorta bayildm ilgn icin tesekkur ederm

Eşim sorun çıkarıyor diye kullanılmamışları almaya karar verdim. Alt açma yerine tek kullanımlıklar kullanılıyor dediler o yüzden canım. Elinde olan 0 ürünlere bakabilirim. Ama 9 aya kadarlara bakayım bebeğim daha doğmadı bile o yüzden küçüklerle ilgileniyorum.

Tamam canim 31 tllik olani ayirdim sana eger dogmadiysa bel destegi ve yan yatis yastigi var hic kullanmadim gec almisim,diger konularima da bakabilirsin orada da var. 14 ve 16.resimdekiler de kullanilmadi

Son düzenleme:

canım bunlara da bak
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=670163
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=676269
kıyafet ya da başka ihtiyacın var mı?

12 ay ama biz 9 aylıkken kullanabildik. KANZ 7.5 TL

HM marka badi 9-12 ay 5 Tl

LCW tshirt 9-12 ay biz 6-12 ayda da giyebildik 3Tl

pepe takım, hiç giyilmedi,2 beden 10 Tl

eşortman takımı,bedenini hatırlamıyorum ama 12-18 ay olabilir,hiç giyilmedi 8 tl

gömlek,pantolon,tshirt,şapka takım BABYÇİKO,18 ay

Eki Görüntüle 989396

ev ayakkabısı 1-2 kez denendi. gezer kids 21 numara 10 tl

21 no LCW sert tabanlı ev ayakkabısı,temiz 7.5 tl

9-12 ay,internetten almıştım,yurt dışından geldi,yumuşak taban,bilek kısmı isterseniz yükseltilebiliyor,resimde iki hali de var 7.5 tl

9 12 aylık bakıodum ben cnm.. elinde varsa onlarıda koyarmısın özellkle tulum ihtiyacm var

bunlar var canım sana uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…