• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 0-12 ay yazlık,kışlık markalı kıyafetler ERKEK

canm kargo erdem büyükkal adına olcak gündüz giremyrum kusura bakma canm uyku düzenımız hala tam oturamadı

canm kargo erdem büyükkal adına olcak gündüz giremyrum kusura bakma canm uyku düzenımız hala tam oturamadı

canım tel de yazmamışsın,öğleden sonra göndereceğim inşallah (kapıda ödeme kalktı deniyor büyük ihtimal olmayacak ama yine de şansımı deneyeceğim)

kalanlar bunlar bedenleri ve fiyatları ön sayfalarda

$1392047168072.jpg $eyDl0L.jpg $wb02bV.jpg

$KZRqLk.jpg $lBON-BL1012_2.jpg $KdBa5L.jpg

$xY6azZ.jpg $xAzv8r.jpg $Kr1aJa.jpg

$e2aj1d.jpg $KdBbYZ.jpg $KnlrZa.jpg

$KPDQ4N.jpg $w1E0Q5.jpg $x3zM10.jpg

$KDDrol.jpg $ekMjlD.jpg $e2ajJO.jpg

$eaYRqO.jpg $ek6pJ9.jpg $eX6NQj.jpg

$eWDyYY.jpg $eX6jyo.jpg $K4jvyL.jpg

$KDY00v.jpg $Kg6p6L.jpg $KPDMAd.jpg

$KPDMdd.jpg $Kr5oGm.jpg $wLDNa0.jpg

$w1ENkN.jpg $wODl3z.jpg $xGDN0v.jpg

$xJD2VY.jpg $xVDRZy.jpg $x8XbkV.jpg

hediye olarak isteyenlere birer ikişer göderilecek $K6p1P7.jpg

[meraba canım kalanlara baktığımda işalah kalmıştır demiştim çok şükür kalmış mavi pontlon ve tshrt gömlek olan takım nbe kadar hepsi uygun fiyat söylersen hemen alabilirim

18 ay tatlim,30 tl,sifir.
canım benm oğlum 56 aylık biraz kilolu sence yazın sonuna doğru olurmu olmazsada cok beğendim hepsimi 25 yapsan olurmu kargoyla zaten biliyosun kargo parasıda varya biliyorum sende bebeşinin küçülenlerini değerlendirip yeni şeyler alıyosundur:55: ama indirim yapsan olurmu ve markası ney şapka filan dah,lmi canım

canım benm oğlum 56 aylık biraz kilolu sence yazın sonuna doğru olurmu olmazsada cok beğendim hepsimi 25 yapsan olurmu kargoyla zaten biliyosun kargo parasıda varya biliyorum sende bebeşinin küçülenlerini değerlendirip yeni şeyler alıyosundur:55: ama indirim yapsan olurmu ve markası ney şapka filan dah,lmi canım
6 aylık demek istemiştim :1:

anladım tatlım :1: canım 30dan aşağı yapamam, hepsi dahil. markası babyçiko. tatlım olur da diyemem olmaz da diyemem,yanlış yönlendirmek istemem,çocuğunun durumunu sen daha iyi bilirsin. buarada uyabilecek diğer kıyafetlere de bak toplu alım olursa bişeyler yapabilirim.

Canım kalanlar grubunda 1. ürüne 1 diyerek beğendiklerim 2,4,5,8,19,21,29,34 toplam ne kadar yapıyor baston arabada hoşuma gitti ama kargosu ne kadar tutar fikrin var mı

Canım kalanlar grubunda 1. ürüne 1 diyerek beğendiklerim 2,4,5,8,19,21,29,34 toplam ne kadar yapıyor baston arabada hoşuma gitti ama kargosu ne kadar tutar fikrin var mı

canım akşam hesaplayayım şuan uzun sürecek,resim olmadığı için :1: baston araba 30 tutuyor kargoda sormuştum o yüzden kargo ile zor onun,Isparta,Antalya,Burdur ve yazın Ankara elden teslim edebilirim ancak.

canım akşam hesaplayayım şuan uzun sürecek,resim olmadığı için :1: Baston araba 30 tutuyor kargoda sormuştum o yüzden kargo ile zor onun,ısparta,antalya,burdur ve yazın ankara elden teslim edebilirim ancak.
canım akşam eşime gösterdim oda beğendi alıcam gerçekten ama şey eşim maşını ayın 7 veya 8 gibi alıyo o zaman kadar bana ayırtabilirmisin acaba:17::34:
Birde canım elinde yürüteç varmı temiz ve cam biberon chıconun filan varsa resim atarmısın ve ayakabı ayırırsan eğer gerçekten alıcam canım ilk alışverişim olucak

canım akşam eşime gösterdim oda beğendi alıcam gerçekten ama şey eşim maşını ayın 7 veya 8 gibi alıyo o zaman kadar bana ayırtabilirmisin acaba:17::34:
Birde canım elinde yürüteç varmı temiz ve cam biberon chıconun filan varsa resim atarmısın ve ayakabı ayırırsan eğer gerçekten alıcam canım ilk alışverişim olucak

tamam tatlım ayırırım sıkıntı olmaz,yürüteç var ama onu satmayı düşünmüyorum. wee nin şişman biberonu var 1-2 kez ancak kullandım ama cam değil. ayakkabı önceki eklediklerim var kaç no arıyorsun?

2.ayakkabı 7.5 tl
4.alt açma 15 tl
5. oyuncak 10 tl
8.mavi yeşil şapka 5 tl
19.kravatlı takım (kravat kısmında hafif bir renk değişikliği var) bunu yazmıştım gördün mü? 10 tl
21.şapkalı takım 8 tl
29.kapşonlu takım 8 tl
34. gömlek 10 tl
bunlar mı canım?

tamam tatlım ayırırım sıkıntı olmaz,yürüteç var ama onu satmayı düşünmüyorum. Wee nin şişman biberonu var 1-2 kez ancak kullandım ama cam değil. Ayakkabı önceki eklediklerim var kaç no arıyorsun?

ayy canım çok mutlu oldum şimdi:52: Ya bu alcaklarım altına olur mesela yada şimdi 18 numara giyiyor 20 21 22 filan yazın giydirmek içn yürüteci satarsan haber verirmisin

ayy canım çok mutlu oldum şimdi:52: Ya bu alcaklarım altına olur mesela yada şimdi 18 numara giyiyor 20 21 22 filan yazın giydirmek içn yürüteci satarsan haber verirmisin
BİDE BERMUDA ŞORT VARMI LC WAKİKİN Bİ TANE TURKUAZI VARDI SENDE SATMIŞSIN YENİ GÖRDÜM O TARZ VARSA EKLERSEN BAKARIM :emir_bebek:

bide bermuda şort varmı lc wakikin bi tane turkuazı vardı sende satmışsın yeni gördüm o tarz varsa eklersen bakarım :emir_bebek:

bide ben şöyle düşündüm canım sence haklımıyım zaten pantlon ya yazda giydirilir kışta gömlek li ya yazın olsa t shrtü giydirim kış olsa gömleği :1:

Back