How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek İkinci El 0-12 ay yazlık,kışlık markalı kıyafetler ERKEK

gömlek,pantolon,tshirt,şapka takım BABYÇİKO,18 ay

Canim bunun tamami sifir mi?fiyati nedir?birde elinde hic kullanilmamis etiketli kiyafet varsa gorebilirmiyim..agustosta dogacak eltimin oglu icin bakiyorum..3-6 ay ve 9-12 ay baharlik 6-9 ay kislik gibi..

$1392047168072.jpg

ev ayakkabısı 1-2 kez denendi. gezer kids 21 numara 10 tl

ihtiyacım olan ürünlerle takas da düşünebilirim... (bazıları hariç)

Son düzenleme:
---STERİLİZATÖR

---MANUEL GÖĞÜS POMPASI

---TİRLE

---BEBEDOR BURUN ASPİRATÖRÜ

---BABYJEM KAPLUMBAĞALI ALT AÇMA

---UYKU SETİ

---BEL DESTEĞİ

---YAN YATIŞ YASTIĞI

---5Lİ SET (KANGURU,PORTBEBE,ÇANTA,ALTAÇMA,ANAKUCAĞI) (İstenirse ayrı ayrı satılabilir)

isteyen olursa özelden ulaşsın detaylı konuşalım

babyjem alt açma, kaplumbağalı hiç kullanılmadı, 30-35 tl arasına almıştım. 15 tl

21 no LCW sert tabanlı ev ayakkabısı,temiz 7.5 tl

Oğlumun sakladığım kıyafetlerini satmaya karar verdim. Yavaş yavaş ekleyeceğim hepsini. gömlek,pantolon,ceket,pijama,eldiven,şapka,çorap vb hepsi tertemizdir. (hm,ca,lcw,kanz,idilbaby vb) TOPLU ALIMLARDA İNDİRİM YAPARIM
canm benim sizin adidaslar küçülmedi mi daha :1: :9::9::9:

9-12 ay,internetten almıştım,yurt dışından geldi,yumuşak taban,bilek kısmı isterseniz yükseltilebiliyor,resimde iki hali de var 7.5 tl

elimde yeni dogan zibin,eldiven vb mevcut isteyen olursa ekleyecegim. Steril makinasi,bel destegi,yan yatirma yastigi,5li set vb her ihtiyac karsilanir,bulunur :1:

ekle canm yengeme lazım ama kolay kolayda bişi beğenmiyo :1:

giyilmiş mi bu canm

canım adidas,nike takımlar çoğalıyor valla bizde :1: ama şu an büyük bile seneye de giyeriz biz onları :1::1:
ayakkabılar giyildi canım,çok severek kullandık hatta,nette yurt dışından getirtenlerden almıştım

Back