Bebek İkinci El 0-12 AY ÇOK UYGUN KIZ VE ERKEK BEBEK KIYAFETLERİ- KALANLAR 7. SAYFADA

Ana dizimizde hala duruyor ilgilenenlere duyurulur :)

Kraft Paradise Bouncer Tenteli Ev Tipi Ana Kucağı
  • Titreşimli ve müzikli,
  • Oyuncaklı çıkarılabilir ön bar,
  • 3 noktalı emniyet kemeri,
  • Kolay temizlenebilen ve çıkarılabilen minder..
    Kalite Belgeleri: EN 1888
    Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 0 / 2 Yaş
    Taşıma Kapasitesi: 12 kg.
    Markanın Ait Olduğu Ülke: Türkiye
    Üretim Yeri: Ç.H.C.
Biz keyifle kullandık, her şeyi çalışır durumda, temiz ve problemsiz. Sadece güneş aynalı olan oyuncak kırıldı, onarabilirsem onu da gönderirim, diğerlerini de bulmam gerekecek. Bunun dışında bir sorun yok. :) Sıfırın satış fiyatı 99 lira, ben 35 liraya veriyorum. Hayrını görün :)

big_1368.jpg
Eki Görüntüle 1266969

3 no 3-6ay unisex pijama kahve olan 3 tl
19 no 0/6 sy msvi yelek 2.5 tl
44 noKislik pantolon 4 tl
57 no ikizler tulumdan bi tanesini almk istiyorum mumkunse
Lameze 7.5 tl
59 no 3/6 ay 2 citcitli 2 badi hepsi 5 tl
Bunlari alicm duruyorsa

şimdilik sadece 44 no kışlık pantolon ve 59 badi ve lamazeler duruyor, ne yapalım?

Alayim onlari ama ikiz tulumlar mavi uelek gittimi

Sizden önce ayırtılmıştı, yarın öğlene kadar kesinleşir, aceleniz yoksa size akşama kadar haber veririm. Eğer almaktan vazgeçer ise size göndereceğim. anlaştık mı? diğerlerini ayırıyorum o zaman size..

Sizden önce ayırtılmıştı, yarın öğlene kadar kesinleşir, aceleniz yoksa size akşama kadar haber veririm. Eğer almaktan vazgeçer ise size göndereceğim. anlaştık mı? diğerlerini ayırıyorum o zaman size..
Tmm ayirtin aksm hbr bekliyorum sizde 3/6 ay citvitli uzun kollu badiler varmi kis icin yazliklar cok hos ama malum kis

Merhaba bende istanbuldayım kız bebek için kıyafetlere talibim elinizde kalanları eger sizin icinde uygun olursa ve yakinsak yarin bulusup elden görüp almak isterim özel msj yazamıyorum

merabalar cnm bana yazdıklarıma ilave olarak miniş takım satıldı mı onu haber verecektin bir de yeni eklediklerinden 46 no 6-9 ay mavi tulum, 60 kız bebek hırka mor, 67 hırka yelek takımını ekliyorum. ayrıca 23 no daki yeşil hırkanın tek fiyatını sormuştum. hırkaların kullanım durumu nedir cnm giyilmediyse hediye götürmeyi düşünüyorum da. son olarak 65 no daki sıfır tulum takım demişsin ya kırmızı olan onun etiketi var mı :)

65 nonun etiketi yok bu arada, yıkayıp asmıştım.. Giymek kısmet olmadı.

Back