- Konu Sahibi fancynancy
canım kalanlardan almak istediklerimiz var özelden yazıyorum inşallah ayırtılmamışlardırSağolun ama malum çocukta var, kolay olmuyor anccak yazabildim kusura bakmayın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kalanlardan almak istediklerimiz var özelden yazıyorum inşallah ayırtılmamışlardırSağolun ama malum çocukta var, kolay olmuyor anccak yazabildim kusura bakmayın :)
Bence hiç ayırmayın öylece alın :)) Miniş takım satıldı, diğerleri duruyor, özelden yazışabilir miyiz? buradan mesajları bulmakta zorluk çekiyorum :)unutmuşum 33 no daki yeşil hırka da tek olarak kaça olur :)
Tamam bekliyorum yazın siz :)canım kalanlardan almak istediklerimiz var özelden yazıyorum inşallah ayırtılmamışlardır
İstanbul :)şehir neresi
Kraft Paradise Bouncer Tenteli Ev Tipi Ana Kucağı
- Titreşimli ve müzikli,
- Oyuncaklı çıkarılabilir ön bar,
- 3 noktalı emniyet kemeri,
Biz keyifle kullandık, her şeyi çalışır durumda, temiz ve problemsiz. Sadece güneş aynalı olan oyuncak kırıldı, onarabilirsem onu da gönderirim, diğerlerini de bulmam gerekecek. Bunun dışında bir sorun yok. :) Sıfırın satış fiyatı 99 lira, ben 35 liraya veriyorum. Hayrını görün :)
- Kolay temizlenebilen ve çıkarılabilen minder..
Kalite Belgeleri: EN 1888
Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 0 / 2 Yaş
Taşıma Kapasitesi: 12 kg.
Markanın Ait Olduğu Ülke: Türkiye
Üretim Yeri: Ç.H.C.
Eki Görüntüle 1266969![]()
3 no 3-6ay unisex pijama kahve olan 3 tl
19 no 0/6 sy msvi yelek 2.5 tl
44 noKislik pantolon 4 tl
57 no ikizler tulumdan bi tanesini almk istiyorum mumkunse
Lameze 7.5 tl
59 no 3/6 ay 2 citcitli 2 badi hepsi 5 tl
Bunlari alicm duruyorsa
Cnm ne zmn sattin kalanlarin arasinda bnm istediklerim vardi amaşimdilik sadece 44 no kışlık pantolon ve 59 badi ve lamazeler duruyor, ne yapalım?
Alayim onlari ama ikiz tulumlar mavi uelek gittimi
Tmm ayirtin aksm hbr bekliyorum sizde 3/6 ay citvitli uzun kollu badiler varmi kis icin yazliklar cok hos ama malum kisSizden önce ayırtılmıştı, yarın öğlene kadar kesinleşir, aceleniz yoksa size akşama kadar haber veririm. Eğer almaktan vazgeçer ise size göndereceğim. anlaştık mı? diğerlerini ayırıyorum o zaman size..
Birde 1 yas hediyelik kiz kiyafeti varmi
Yikanmissa olmaz cnm hediye goturucm1 tane sıfır elbise var elimde hiç girilmesi bana da hediye gelmişti, ama etiketi yok, yıkayıp asmistim sadece. Resimde ekleyeyim.
![]()
merabalar cnm bana yazdıklarıma ilave olarak miniş takım satıldı mı onu haber verecektin bir de yeni eklediklerinden 46 no 6-9 ay mavi tulum, 60 kız bebek hırka mor, 67 hırka yelek takımını ekliyorum. ayrıca 23 no daki yeşil hırkanın tek fiyatını sormuştum. hırkaların kullanım durumu nedir cnm giyilmediyse hediye götürmeyi düşünüyorum da. son olarak 65 no daki sıfır tulum takım demişsin ya kırmızı olan onun etiketi var mı :)
Kız için olanların neredeyse hepsine talibim ne yapmam gerekiyorr???
Yikanmissa olmaz cnm hediye goturucm