- Konu Sahibi Benbirlaydii
-
Canim ben kanguru istemiyorum, bebek kiyafetleri ariyorum. Sende varmi acaba erkek bebek 0-1 yaş arasi toplu almak istiyorumcnm bende chicco kanguru var düşünürsen soft deream model. normel fiyatı 140 üzeri ben 50 tlye vericem. sıfırdan farkı yok
Hmm anladm tatlm cok sagol bana erkek lazimcanm sana uymazx. genelde büyük kıyafetler çünkü. inş bulurusun burda. bnm şimdi kız bebek var baya:)
Canim tamam bekliyorum :))ben bugun birşeyle ekleyeceğim
canım dönence 10 tane philips avent mama kabı ve biberon başlığı, hiç kullanılmamış sıfır süt sağma makinesi hepsi sadece 50 tl.Canim tamam bekliyorum :))
Canim merhaba ben biberon vs esyalari süt sagma makinasi vs aldim. Ben kiyafet istiyorm özellikle. Ben attığın resimleri begendim anlasabiliriz. Baska kiyafet varsa eger onlarida atabilirmisin? Bu arada istanbulda mi oturuyorn?1 yaşa kadar hepsi markalıdır. toptan hepsi 50 tl.
özellikle aradığınız başka şeyler varsa yine bakabilirim elimizde ne var diye
evet canım istanbuldayım. başka kıyafetler de olacak bakıp bugun resim koyarımCanim merhaba ben biberon vs esyalari süt sagma makinasi vs aldim. Ben kiyafet istiyorm özellikle. Ben attığın resimleri begendim anlasabiliriz. Baska kiyafet varsa eger onlarida atabilirmisin? Bu arada istanbulda mi oturuyorn?
Canim bekliyorum kıyafetleri . AyricA profilinizde bebek arabasi ilaninizi da gordum önce ye ait bir konu guncel mi hala acaba?evet canım istanbuldayım. başka kıyafetler de olacak bakıp bugun resim koyarım
evet hala datmayı düşünüyoruz bebek arabasınıCanim bekliyorum kıyafetleri . AyricA profilinizde bebek arabasi ilaninizi da gordum önce ye ait bir konu guncel mi hala acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?