Saçlarında farklı yeni bakım uygulamaları denemek isteyen kadınların yeni bir gözdesi var. Saç için özel olarak üretilmiş BB kremler ile tam bakım sağlayabilirsiniz. BB kremlerin makyaj olarak kullanımdaki işlevi yoğun kapatıcılık sağlamadan cildi nemlendirmek ve renk eşitliğini sağlamaktır. Amerika'da yaygınlaşmaya başlayan yeni bir akım ile saça da BB krem uygulanıyor.

Saç BB kremlerinin işlevi saçı daha parlak, canlı ve gür hale getirmek ve nem dengesini sağlamak oluyor. Akşam uyumadan önce saça uygulanan BB krem saçınızı tüm gece boyunca besliyor ve nem dengesinin korunmasını sağlıyor. Çabuk kırılan ve hassas saçlar için kurtarıcı olma özelliğine sahip bu ürün şimdiden birçok kadının dikkatini çekmeyi başardı. Piyasada her fiyatta bulunabilecek bir ürün olan saç BB kremleri ile saça tam koruma sağlayabilirsiniz.

Ürünü duştan sonra ıslak haldeki saçlarınıza bir miktar sürebilirsiniz. Bu ürünler ısıya maruz kalan saçlar için saç tellerini koruma özelliği de taşır. Saç tellerini pürüzsüz bir hale getirir ve yıpranmaların önüne geçer.