2022'in En İyi 15 Bebek Arabası

Yeni (veya yakında) bir anne veya baba olarak, yapılacaklar listenizde çocuğunuz için en iyi bebek arabasını arıyorsanız 2022 yılında en çok tercih edilen en iyi bebek arabası modellerini sizler için araştırdık. Öncelikle güvenlik nedeniyle, azami ağırlık ve yükseklik kapasitesine dikkat etmek her zaman önemlidir.

Bebek arabası seçiminde yaş sınırına bakmak da önemlidir: örneğin, tüm bebek arabaları yeni doğanlar için güvenli değildir. Yeni doğmuş bir bebeği asla derin bir yatar koltuk veya beşiği olmayan bir bebek arabasına koymak istemezsiniz, çünkü o yaşta kesinlikle hala boyun desteğine ihtiyaç duyarlar.


Bir şehirde yaşıyorsanız ve çocuklarınızla çok seyahat ediyorsanız, muhtemelen kolayca katlanabilen ve dik duran bir bebek arabası isteyeceksiniz.

2022'in En İyi Bebek Arabası Listesi​

2022_en_iyi_bebek_arabasi_modelleri.jpg
İster keyifli bir yürüyüş için parka, ister tüm turistik yerleri görmek için Paris'e gidiyor olun, bebek arabası, bebekle hareket halindeyken yaşam için olmazsa olmazdır. Doğru bebek arabası, bebeğe yalnızca oturmak veya uyumak için güvenli bir yer sağlamakla kalmaz, aynı zamanda mendil ve bebek bezlerinden, kıyafet değiştirmeye kadar sahip olması gereken tüm temel eşyaları saklamanız için bir yer sağlar.

1. Kraft Time x Travel Bebek Arabası​

Çift yönlü kullanıma olanak sağlayan tasarımıyla Time X Travel Sistem Bebek Arabası kompakt tasarımıyla karşınızda! Bebeğinizin doğumundan itibaren kullanabileceğiniz bebek arabası kompakt tasarımıyla az yer kaplıyor.

Kraft Time x Travel.jpg



2. Tommybaby Eagle Travel Sistem Bebek Arabası​

Aleminyum yapısı ile oldukça hafiftir. Oturma ile yatma pozisyonu arası (bebeğin anne karnında duruş şekli) olup son derece ortopedik bir üründür.

Tommybaby_Eagle_Travel_Sistem_Bebek_Arabasi.jpg

3. Quinny Zapp Flex Bebek Arabası​

Hayatınızı kolaylaştırmak için tasarlanmış Zapp Flex yüksek manevra kabiliyetli, hafif ve konforludur. Şehir sizi nereye götürürse götürsün, hep hazırsınız.

Quinny Zapp Flex Bebek Arabası.jpg

4. Baby Home Bh-760 Gold Çift Yönlü Bebek Arabası​

Ekstra dayanıklı ve çok hafif özel alışımlı dayanıklı çift kat metal kasa. Özel geriye yatık dizayn bebeğinizin puset içinde sürekli arkasına yaslanmasını sağlamakla beraber, bebeğin ağırlığını tüm arabaya eşit dağıtır buda. size araba buzda kayıyormuş hissi yaratır. Çift Taraflı Kullanım Özelliği

Baby Home Bh-760 Gold Çift Yönlü Bebek Arabası.jpg

5. Maxi-Cosi Gia Bebek Arabası​

İster alışveriş yaparken veya isterseniz de rahatlatıcı bir yürüyüşe çıkarken, Maxi Cosi Gia bebek arabası her zaman mükemmel bir arkadaştır. Doğumdan itibaren, 4 yaşına kadar (22 kg) başka bir pusete ihtiyaç duymadan kullanabilirsiniz. Kolaylıkla tek elle katlanabilen şasesine tek bir hareketle takılabilen Maxi-Cosi oto güvenlik koltuğu (Adaptörler ayrı satılmaktadır) ile Gia bebek arabası doğumdan itibaren kullanabileceğiniz bir seyahat sistemine dönüştürülebilir. Gia'nın arazi lastikleri ve süspansiyonu bebeğinize her türlü yüzey üzerinde en yumuşak sürüşü sağlar. Ekstra büyük alışveriş sepeti bol miktarda depolama alanı sunarken, tente ile entegre ebeveyn cebi ihtiyacınız olan her şeyi saklamak için yeterli alan sağlar.

Maxi-Cosi Gia Bebek Arabası.jpg


6. Maclaren Atom Bebek Arabası​

Maclaren Atom Style Set Bebek Arabası Black Özellikleri Her yere gidebilirsin! Atom bebek arabası, ultra hafif yapısı ve katlandığı ölçüde uçak kabinlerine sığabilecek tasarımda dizayn edilmiştir. Havacılıkta kullanılan yüksek performanslı sağlam alüminyum şase yapısı. 360 derece dönebilen süspansiyonlu ön teker ve kilit sistemi. Ayarlanabilir ekstra büyük UPF korumalı tente.

Maclaren Atom Bebek Arabası.jpg

7. Chicco Lite Way 3 Top Stroller Baston Bebek Arabası​

Günlük gezilerde size eşlik edecek fonksiyonel ve modern bir puset. Lite Way , konfor ve özgürlük İçinde seyahatler için gereken tüm özellikleri ve aksesuarları sunar: çevik hareket edebilmenizi sağlar, aynı zamanda şehrin dar yollarında da idealdir.

Chicco Lıte Way 3 Top Stroller Baston Bebek Arabası.jpg

8. Pierre Cardin Karma Travel Bebek Arabası​

Katlanabilen güneş siperliği Extra dolgulu konfor ped’i 0-13 kg arası kullanım Güneşten koruyucu tente Yan darbelere karşı kafa koruma minderleri 30˚ Yıkanabilen kumaş Darbe emici emniyet kemer pedleri 3 noktalı bebek güvenlik kemeri...

Pierre Cardin Karma Travel Bebek Arabası.jpg

9. Kraft Leon Travel Bebek Arabası​

EN1888 Avrupa Standartlarına uygun olarak üretilmiştir. Doğumdan itibaren kullanılabilme. İki yönlü ve portbebe olarak kullanılabilen oturma ünitesi. 3 farklı pozisyona ayarlanabilen ve tam yatar sırt dayanağı. Doğumdan itibaren kullanıma uygun destek pedi

Kraft Leon Travel Bebek Arabası.jpg

10. Casual Cadillac Trona Travel Sistem Bebek Arabası​

Anneler tarafından yapılan oylama sonucunda 2016 ve 2017 yılları En iyi Travel Sistem Bebek Arabası ödülüne layık görülmüş ödül şampiyonu bebek arabası...

Casual Cadillac Trona Travel Sistem Bebek Arabası.jpg

11. Prego Urban Travel Sistem Bebek Arabası​

Alüminyum gövde yapısı * Doğumdan itibaren kullanılabilme * Farklı pozisyonlarda ayarlanabilen ve tam yatabilen sırt dayanağı

Prego Urban Travel Sistem Bebek Arabası.jpg

12. Kiwi City Way 5 in 1 Bebek Arabası​

Oturma ünitesi çıkarılıp takılabilerek çift yönlü kullanım, eşyalarınızı taşıyabileceğiniz ergonomik bakım çantası, portbebe olarak kullanılabilen oturma ünitesi...

Kiwi City Way 5 in 1 Bebek Arabası.jpg

13. Kanz X-Go Rose Bebek Arabası​

Konforlu maksimum sürüş keyfi. Her iki yönde kullanım. Oturma ünitesi ile her iki yönde katlanma. Kademeli ayarlanan sırt desteği...

Kanz X-Go Rose Bebek Arabası.jpg

14. Inglesina Trilogy Bebek Arabası​

Net ve modern yeni çizgileri ve son moda renkleriyle; hepsinden önemlisi onu hem konforlu hem de pratik bir ürün arayan anne-babalar için benzersiz bir ürün yapan yeni teknik çözümleriyle Trilogy aradığınız üründür! Triology ile her aktivite daha kolay! Bilyeli rulmanlarla donatılmış tekerlekleri, kolayca itilmesini sağlar ve tekerlekleri yönlendiren mekanizmasının kontrolü parmaklarınızın ucundadır.

Inglesina Trilogy Bebek Arabası.jpg

15. Chicco Goody Kendi Kendine Katlanan Bebek Arabası​

Tamamen yatırılabilir sırtlık ayarı sayesinde doğumdan itibaren kullanılabilir. Goody pusetin katlama mekanizması olağanüstü ve oldukça yenilikçidir. Geniş koltuğu sayesinde oldukça konforlu olan Goody her durumda, hem ebeveynleri hem de bebekleri memnun etmek için tasarlanmıştır.
Chicco Goody Kendi Kendine Katlanan Bebek Arabası.jpg
Not: En çok satılan ve tavsiye edilen bebek arabası modellerinden bazılarını listeledik. Bazı bebek arabası modellerinin stokları tükenmiştir...

Memnun kaldığınız bebek arabası modelleri var ise tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz...

Kraft Twist XLX Travel Sistem Bebek Arabası 2022

Kraft Twist XLX Travel Sistem Bebek Arabası
kraft-twist-xlx-travel-sistem-bebek-arabasi-2022-en-iyi.jpg
• Doğumdan itibaren kullanabilme
• Kendi etrafınfa 360° dönebilir koltuk
• İki yönlü ve portbebe olarak da kullanılabilen oturma ünitesi
• Yüksekliği ayarlanabilen deri itme sapı
• Doğumdan itibaren kullanıma uygun ekstra ped
• Çıkarılabilir ön bar
• Şişme arka tekerlekler
• Ayaktan kumandalı tek tuşla fren sistemi
• Tentede rüzgarlık/güneşlik
• Katlandığında az yer kaplama ve desteksiz ayakta durabilme
• Ayak örtüsü
• Yağmurluk
kraft_xlx_bebek_arabasi.jpg
Oto/Taşıma Koltuğu
• ECE R44/04 belgeli
• Grup 0+ (0-13 kg arası bebekler için uygundur).
• Taşıma koltuğu, ana kucağı ve oto koltuğu olarak kullanılabilme
• 3 farklı kullanım (taşıma, sallanma ve yatış)
• Ekstra dolgulu kumaş
• Otomobile kolay monte edilebilme

Xiaomi Mitu Katlanabilir Bebek Arabası Ultra Hafif 2022

Tek başına çocuğu ile bir yerlere gitmek zorunda olan kişilerin en çok zorlandığı şey bebek arabasının bi yerden sonra yardımcı olmak yerine yük olmaya başlamasıdır. Bunu çok iyi tespit eden xiaomi tarafından, tek el ile katlanıp açılabilen ve katlı haldeyken çok kolay taşınabilen bir bebek arabası üretildi. Katlandığında kabin boy bir valiz kadar küçülebilen ürünün toplam ağırlığı ise sadece 4.9 kilogram. Piyasadaki standart bebek arabaları ise 10-15 kg arasında değişmektedir. Bebeklerin bebek arabası içinde sürekli bir şeyler yediği düşünüldüğünde, kolay temizlenme özelliği olmazsa olmaz özelliklerden biri haline geliyor ve bu da düşünülerek kolay sökülebilir ve yıkanabilir en üst kalite anti-Bakteriyel malzemeden üretilmiş bir oturma alanı sunmaktadır.
Xiaomi Mitu Katlanabilir Bebek Arabası Ultra Hafif.jpg

Güneşlik (tente) bölümü 3 kademe kapanabilir ve 50+ faktörlük bir koruma özelliğine sahip. Bu sayede bebekler, güneşin zararlı etkilerinden korunmuş oluyor. Önde 360 derece dönebilen ve arkada kendi amortisör sistemi bulunan tekerlekler her türlü yolda konforlu bir sürüş sağlıyor. En alttaki taşıma alanı sayesinde 5 kg civarında ekstra yük taşıyabiliyor.

En İyi Baston Bebek Arabası: Joie Brisk LX Baston Bebek Arabası 2022

Joie Brisk LX Baston Bebek Arabası ile Tanışın!
en_iyi_baston_bebek_arabasi.jpg
Açılıp-Kapanma

  • Joie Brisk LX Baston Bebek Arabası 1 saniye içerisinde tek elle kapanıp açılabilir.
  • Otomatik kilitlenir ve az yer kaplar.
  • Taşıma kulpu sayesinde katlandığında kolayca taşınabilir.
İç Yapısı

  • Siyah elektrostatik boyayla boyandığı için paslanmaz ve çizilmez alüminyum kasaya sahiptir.
  • Omuz kopçalarına sahip SoftTouch 5 noktalı emniyet kemeri sistemi bebeğin cildine zarar vermez ve bebeğin kilosuna göre ayarlanabilir.
  • Sırtı 5 kademe, bacakları 3 kademe olmak üzere düz yatar ve yaslanır.
  • Pürüzsüz yaslanma sistemi sayesinde bebekler için daha konforlu bir uyku sunar.
  • Oturma ünitesi dolgulu gergindir, diğer arabalar gibi çökme yapmaz.
  • Geniş siperlik kapanıp, genişletilebilir ve pencereli örtüye sahiptir.
  • UPF 50+ güneşlik sayesinde bebeğin güneş ışınlarından korunması sağlanır.
  • Dört taraftan erişilebilir geniş alışveriş sepeti bulunmaktadır.
Tekerlek Yapısı

  • Birbirinden bağımsız, 360 derece dönebilir, süspansiyonlu ön tekerleklere sahiptir.
  • Tekerlekler sabitlenebilir, bu sayede bebek arabası güvenli bir şekilde sabitlenmiş olur.
  • Hem ön hem de arka tekerlekler kolayca sökülüp takılabilir.
  • Arkalar iki, önler tek tekerlekli olması sebebiyle çok daha rahat bir sürüş deneyimi sağlar.
  • Tek aşamalı ShoeSaver freni ayakkabıların sürtünmesini önler.

Kullanım Aralığı

  • Doğumdan itibaren 36 aya kadar kullanılabilir.
Ürün Teknik Özellikleri

  • Model: S1102
  • Açık Boyut: 100.3 cm x 51.3 cm x 101 cm
  • Katlanmış Boyut: 115 cm x 29 cm x 42.2 cm
  • Ürün Ağırlığı: 9.11 kg
  • Ürün Kullanımı: Doğumdan 22.5kg’a kadar
  • Test Sertifikasyonu: EN 1888:2012

İkizler İçin En İyi Bebek Arabası 2022 Modeli: Joie Aire Twin İkiz Bebek Arabası

Joie Aire Twin İkiz Bebek Arabası ile Tanışın!
en_iyi_ikiz_bebek_arabasi_2022.jpg
Açılıp-Kapanma

  • Otomatik katlama kilidiyle tek elle kapatmaya uygundur.
  • Katlandığında kendi başına ayakta durabilir ve bagaja sığar.
  • Ön barı kolayca çıkarılıp takılabilir.
İç Yapısı

  • İç pedleri tersine çevrilebilir ve çift taraflı olarak kullanılabilir.
  • Her iki koltuk da özelleştirilmiş bir sürüş için ayrı ayrı ayarlanabilir.
  • Ayarlanabilir ve çıkarılabilir UPF 50+ güneşlik ayrıca transparan pencereye sahiptir.
  • Hafif alüminyum gövdesiyle birlikte kolayca manevra yapabilir.
  • SoftTouch 5 noktalı emniyet kemeri sistemi bebeklerin cildine zarar vermez ve bebeklerin kilosuna göre ayarlanabilir.
  • Ekstra güvenlik için 3 yükseklik ayarı mevcuttur.
  • Çıkarılabilir ve döner kol çubuğu daha fazla güvenlik sağlar ve çocukların güvenli bir şekilde girip çıkmalarına olanak verir.
  • Çok pozisyonlu koltuk, her iki çocuk için de ayrı ayrı sırt dayama ve yaslanma seçenekleri sunar
  • 2 pozisyonlu ayak desteği ekstra konfor sağlar.
  • Ekstra geniş alışveriş sepetine dört taraftan erişilebilir.

Tekerlek Yapısı

  • Kilitlenebilen ön tekerlekler
  • Tüm tekerleklerde yumuşak bir sürüş için süspansiyon mevcuttur.
  • Tek aşamalı ShoeSaver freni ayakkabıların sürtünmesini önler.
Kullanım Aralığı

  • Tam yatma özelliği sebebiyle doğumdan 15 kg’a kadar kullanılabilir.
Temizlik Önerisi

  • Nemli bir bezle yüzeyi temizlenebilir.
  • Temizlik için sadece ev sabunu ve ılık su kullanılmalıdır.
  • 30 derece ve altında yıkanabilen EN1888-2012 sertifikalı kumaşa sahiptir.
  • Çamaşır deterjanı, amonyak gibi kimyasal bileşenlerle asla yıkanmamalıdır.
Ürün Teknik Özellikleri

  • Model: S1217
  • Açık Boyut: 80.5 cm x 76 cm x 102 cm
  • Katlanmış Boyut: 78 cm x 30.5 cm x 98.5 cm
  • Ürün Ağırlığı: 11.8 kg
  • Taşıma Kapasitesi: 15 kg
  • Test Sertifikasyonu: EN 1888:2012
Kutu İçeriği

  • Ana Kucağı: Dahil Değil
  • Yağmurluk: Dahil
  • Bacak Örtüsü: Dahil Değil