Cilt temizliği cildinizin sağlıklı ve pürüzsüz olması adına son drece önemli ancak cilt temizliğinde yapılan bu hatalar yarardan çok zarar yapıyor haberiniz olsun!

Her kadın eminiz cildinin pürüzsüz ve de bebek gibi görünmesini ister. Tabi bu istek sadece istemekle olmuyor. Cildinize bir bebek kadar özen göstermeseniz de cildinizin ne durumda olduğunu bilmeniz gerekir. Her akşam makyajınızı temizlemeli, düzenli cilt maskeleri yaptırmalı ve cildinizin nem dengesini korumlasınız…

Cilt bakımı için bu öneriler uzar da uzar ama önemli olan cilt temizleme işlemini doğru yapmanız. Cilt temizliğinde bu hataları yapmaktan kaçının!
cilt-temizlemede-yapilan-hatalar-1.jpg


Cilt Temizlemede Yapılan Hatalar

· Cildinizi sadece akşam temizleyip diğer akşama kadar elinizi sürmüyorsanız yanlış yapıyorsunuz. Akşam yaptığınız cilt temizliğiniz gün boyu yüzünüzdeki kirleri arındırır. Cilt temizliğinizi ayrıca sabahları da yapmalısınız ki hem uyanın hem de kan dolaşımınızı hızlandırın.

· Cilt temizliği yaparken elinizi yeterli derecede temizliyorsunuz değil mi? Eğer böyle yapmıyorsanız ellerinizin temizliğine özen gösterin. Aksi halde elinizdeki mikroplar cilt temizliği yaparken önce ellerinize özen göstermelisiniz.

· Cildinizi temizlerken yapılan hatalarından biri cildi tahriş edecek şekilde temizlik yapmak. Cildinizi temizlerken hafif şekilde uygulama yapmalısınız.

Siz cilt temizlemede hangi hataları yapıyorsunuz?