2022 Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Mart ayı her zaman Balık mevsimi ile başlar, bu nedenle hayal gücünüzü, duygularınızı ve maneviyatınızı kucaklayın. Güneş zodyak çarkındaki son burçtan geçerken, zamanınızı üzerinizde yük olan her şeyi işlemekle geçirebilirsiniz. Bu şifa deneyimi, her şeyi salıvermenize ve her şeyin gitmesine izin vermenize yardımcı olacaktır. Geçmişi değiştiremezsiniz, ancak ondan öğrenebilirsiniz ve Mart 2022 aylık burç yorumunuz yol boyunca size netlik getirecektir.

Her şey 2 Mart'ta Balık burcundaki yeni ayın sizi egonuzu bir kenara bırakıp sevgiyi kucaklamaya teşvik etmesiyle başlıyor. Bu değişken su işareti tamamen empati ile ilgilidir, bu nedenle onaylanmanın ve duygusal olarak bağlanmanın ne kadar iyi hissettirdiğini kucaklayın. Bununla birlikte, sevgi dolu Venüs ve agresif Mars, dönüştürücü Plüton ile güçlerini birleştirirken, zorlu bir iç çatışmanın gerginliğini hissedebilirsiniz. 3 Mart'ta, Deneyimin, ilişkilerinizin daha karanlık yönlerine nasıl bakacağınızı ve sezgilerinize nasıl güveneceğinizi göstermesine izin verin, çünkü her zaman göründüğünden daha fazlası vardır.
burc_yorumlari_2022_astroloji_mart_ayi.jpg
Güneş 5 Mart'ta Balık burcunda, yaşamdan daha büyük Jüpiter ile güçlerini birleştirdiğinde , sizi Balık mevsiminin sunduğu tüm romantik ve yaratıcı bolluğu kucaklamaya davet edecek. Yüksek benliğinizle uyumlu bir şekilde hayattan nasıl zevk alacağınızı öğreniyorsunuz, bu yüzden varılacak yere değil yolculuğunuza odaklanın. Ve Venüs ve Mars 0 derece Kova'da kavuştuğunda, size çok fazla ilham verecek. Entelektüel arayışlarınızı takip edin, size ilham verenlerle arkadaş olun ve ideal realitenizi gerçekleştirmeye başlayın. Sırada ne olacağı konusunda gergin hissedebilirsiniz, ancak bu *iyi* türden bir gergindir.

Balık güneşinin rüya gibi ve yanıltıcı Neptün ile güçlerini birleştirdiği 13 Mart'a kadar manevi etki taşacak. Bu, hayal dünyanıza dokunacak ve fantezilerinizin kalitesini artıracaktır. Kendinizi bitkin ve dikkatiniz dağılmış hissedebilseniz de, bunun nedeni aynı anda çok fazla enerji alıyor olmanızdır. Bu kadar hassas hissettiğinizde, sevgiyi ve umudu kucaklamak önemlidir, çünkü olumsuz düşünceler de olumlu düşünceler kadar bulaşıcı hissettirecektir. Ve 18 Mart'ta Başak burcundaki dolunay sizi gerçeğe geri getirdiğinde, ciddi bir kavrayışa çarpıyormuş gibi hissedebilirsiniz.

Duygusal pus, 20 Mart'a kadar dokunulamayacak kadar sıcak bir şeye dönüşecek. Bu, bahar ekinoksunun gerçekleşeceği ve güneş savaşçı Koç burcuna girerken kozmik sıcaklığı artıracağı zamandır. Kışın karı eriyerek baharın yeniden doğuşuna dönüşürken, canlandırıcı ve yenileyici bir değişim hissedeceksiniz. Astroloji söz konusu olduğunda, yeni yıl 31 Aralık'tan 1 Ocak'a kadar gerçekleşmez, ancak şu anda güneş ana ateş burcu Koç burcuna girer. Bu burcun parlak, rekabetçi ve motive edici enerjisinin yepyeni bir başlangıç için size rehberlik etmesine izin verin.

Bununla birlikte, ay bitmeden, aşk gezegeni Venüs, 28 Mart'ta karma ve kısıtlama gezegeni Satürn ile güçlerini birleştirecek. Bu, izolasyon ve kopukluk duygularına yol açabilir, ancak aynı zamanda size zayıf noktaları da gösterecektir. ilişkileriniz. Ve sorunlarınız üzerinde çalışmaya istekliyseniz, tüm sıkı çalışmanızın karşılığını alacaksınız.

Güneş burcunuza ve yükselen burcunuza göre neler bekleyebilirsiniz :

Koç Burcu 2022 Mart Ayı Yorumu​


Bu ay, hayal gücünüzü ve maneviyatınızı kucaklıyorsunuz. Ne kadar derine inmeye istekliysen, o kadar çok iyileşebilirsin. İç gözlemin, taşıdığınız tüm suçluluk ve acılarda size rehberlik etmesine izin verin, çünkü sizi onaylanmış ve sonunda özgürleşmiş hissetmenizi sağlayacaktır. Güneşe dönüşünüz başladığında, her şeyi akışına bırakmaya ve kim olduğunuzu, özünüze kadar kucaklamaya hazır olacaksınız. Kendinizi zaten herkesten daha iyi tanıyorsunuz, bu yüzden kendinizi daha fazla tanıyın.

Boğa Burcu 2022 Mart Ayı Yorumu

Boğa Burcu 2022 Mart Ayı Yorumu
Bu ay sosyal çevrenizle bağlantı kuruyorsunuz ve arkadaşlığı, grup çalışmalarını ve topluluk ruhunu nasıl kucaklayacağınızı öğreniyorsunuz. Vizyonunuzla tamamen yalnız hissetseniz bile, ilgi alanlarınızı paylaşan ve amacınızla uyumlu olan birçok kişi var. Birlikte çalışmaya istekliyseniz, başardıklarınıza hoş bir şekilde şaşıracaksınız. Ve egonuzu bırakıp affetmeyi kucaklarken, daha büyük iyiliğin ihtiyaçlarının yolunuzu aydınlatmasına nasıl izin vereceğinizi öğreneceksiniz.

İkizler burcu 2022 Mart Ayı Burç Yorumu

İkizler burcu 2022 Mart Ayı Burç Yorumu

Bu ay kendinizi daha hırslı hissediyorsunuz ve dünyaya ne üzerinde çalıştığınızı göstermeye hazırsınız. Kariyer hedeflerinizi ciddiye alın, çünkü elinizde çok fazla güç var. Ancak, hala yolunuzda duran bir şeyi bırakmanız gerekebilir. Hayalini kurduğunuz gelecek için alan yaratın. Başarmaya hazır olduğunuz şeye odaklandıkça, arkadaşlarınızın ve iş arkadaşlarınızın sizinle paylaşmak için içgörüleri ve fırsatları olduğunu göreceksiniz.

Yengeç Burcu Mart Ayı 2022 Burç Yorumu

Yengeç Burcu Mart Ayı 2022 Burç Yorumu

Bu ay, ufkunuzu genişletiyorsunuz ve tipik kapsamınızın ötesinde ne olduğunu görüyorsunuz. Dünya düşündüğünüzden çok daha büyük ve daha parlak, bu yüzden keşfetmeye devam edin. Her şeyi bir kerede bilmek imkansız olduğu için, bakış açınızda bir değişimi benimsemeye çağrılmış hissedebilirsiniz. Bir şeye yeni bir açıdan bakın ve fikrinizi değiştirdikçe hedeflerinizi de değiştirir. Varış noktanızı yeniden tanımlıyorsunuz, ancak unutmayın - pek çok farklı yol sizi oraya götürecektir.

Aslan Burcu 2022 Mart Ayı Yorumu

Aslan Burcu 2022 Mart Ayı Yorumu

İçinizde gelişen derin ve yoğun bir değişimi kucaklıyorsunuz. Bu ay tamamen dönüşümle ilgili, ancak yeni bir parçanızı kucaklamak için başka bir parçanıza veda etmeniz gerekiyor. Bu değiş tokuş acımasızdır, ancak bir yılan daha güçlü hale gelmeden önce her zaman derisini değiştirir. Bu ruhsal değişimi işlemek için kendinize zaman verin, çünkü yükünüzü hafifletirken, aynı zamanda kendinizi de özgür bırakıyorsunuz. Kafesinden ilk kez serbest bırakılan bir kuş gibisin.

Başak Burcu 2022 Mart Ayı Burç Yorumu

Başak Burcu 2022 Mart Ayı Burç Yorumu

Bu ay, kendiniz hakkında çok şey keşfediyorsunuz. Ancak, kendinizi sevdiğiniz insanların gözünden görmeyi öğreniyorsunuz. Kendinizi onların yerine koyarken, ilişki dinamiklerinizin nasıl işlediğine dair anlayışınızı derinleştirecek ve onları geliştirmek için çalışabileceksiniz. Ve uyum seviyeniz üzerinde çalışırken, sonunda güvenme yeteneğinizi benimsemeye başlayacaksınız. Unutmayın - güven kazanılır, ancak onu kazanmak için her iki partner gerekir.

Terazi Burcu Mart 2022 Aylık Yorum

Terazi Burcu Mart 2022 Aylık Yorum

Bu ay temel bilgilere geri dönüyorsunuz. Önceliklerinizin ve enerjinizi nasıl dağıttığınızın keskin bir şekilde farkına varabilir ve sizi rutin anlayışınızı yenilemeye teşvik edebilirsiniz. Sizi dünyaya geri getirdikleri kadar size enerji veren ritüellere de zaman ayırın. Kendinizi yeniden inşa etmeye çalışırken, aynı zamanda dünyadaki her şeyden daha çok sevdiğiniz şeye, ilişkilerinize daha fazla dikkat çekmeye hazırlanıyorsunuz.

Akrep Burcu 2022 Mart Ayı Yorumu

Akrep Burcu 2022 Mart Ayı Yorumu

Akrep Yeterince kapalı kaldın ve şimdi partiye hazırsın. Bu ay, saf, katkısız eğlenceye sahip olma yeteneğinizle yeniden bağlantı kuruyorsunuz. Ancak, sizi gerçekten heyecana vermekten alıkoyan bir şey olabilir, bu nedenle geçmiş ve gelecek yerine şimdide yaşamayı deneyin. İlham aldıkça ve ampulleri yaktıkça, hayatla yeniden bağlantı kurmaya başlayacak ve önünüzde uzanan görevler konusunda motive olacaksınız.

Yay Burcu 2022 Mart Ayı Yorumu

Yay Burcu 2022 Mart Ayı Yorumu

Kalbinde bir kaşifsin ama bu ay köklerine dönmeye hazırsın. Aidiyet duygusu arıyor olabilirsiniz, bu nedenle ihtiyacınız olan sevgi, güvenlik ve koruma ile kendinizi besleyin. Akrabalarınız ve seçtiğiniz ailenizle yeniden bağlantı kurmanın zamanı gelebilir, bu nedenle hikayenizi anlayan insanlarla zaman geçirin. İyileşmek ve dinlenmek için zaman ayırdıkça, ondan daha enerjik ve ilhamlı hissedeceksiniz.

Oğlak Burcu 2022 Mart Ayı Burç Yorumları

Oğlak Burcu 2022 Mart Ayı Burç Yorumları

Bu ay, sesiniz üzerindeki kontrolü yeniden kazanıyorsunuz; bir şeyleri konuşarak var etme ve düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşma yeteneğiniz üzerinde. Sohbetler dahice fikirlerinizi hayata geçiriyor ve sosyalleşmek daha derin karmaşıklıkları anlamanıza yardımcı olacak. Mümkün olduğu kadar çok şey öğrenin çünkü ayın sonuna doğru sosyal ortamdan uzaklaşmak ve enerjinizi korumak isteyebilirsiniz. Kendinizi evinizde hissetmenizi sağlayan şeyle yeniden bağlantı kurun.

Kova Burcu 2022 Mart Ayı Yorumu

Kova Burcu 2022 Mart Ayı Yorumu

Ayaklarınızın altındaki toprağı hissediyorsunuz ve sizi topraklanmış ve demirlenmiş hissettiren şeye odaklanıyorsunuz. Bu ay, kaosu istikrarla nasıl değiş tokuş edeceğinizi öğreniyorsunuz çünkü nerede durduğunuzu bilmeyi hak ediyorsunuz. Değerlerinizi yeniden tanımlayın, önceliklerinizi yeniden düzenleyin ve irade gücünüzle yeniden bağlantı kurun. Ayın sonunda, öngörülemeyen enerjiye daha açık hissetmeye ve başkalarının fikirlerini sektirmeye hazır olmaya başlayacaksınız. Konfor alanınızın dışında öğrenecek çok şey var.

Balık Burcu 2022 Mart Ayı Yorumları

Balık Burcu 2022 Mart Ayı Yorumları

Bu ay, teninizde sizi canlı hissettiren şeylerle ilgili. Başka birinin vizyonuna uymaya çalışmak yerine, kendinizinkini yaratın. Kendinizi herkesten daha iyi tanıyorsunuz ve güçlü ve zayıf yönlerinizin nerede olduğunu biliyorsunuz. Bu öz-farkındalığı kendi yararına kullan, çünkü kendini tanıdığında her şey yerli yerine oturmaya başlar. Yeni şapkalar giymeyi ve yeni fikirleri eğlenceli hale getirmeyi deneyin, çünkü ayın sonunda, üzerinde çalışabileceğiniz çok sayıda parlak fikriniz olacak.

Koç Burcu 2022 Mart Ayı Yorumu

Koç Burcu 2022 Mart Ayı Yorumu

Bu ay, hayal gücünüzü ve maneviyatınızı kucaklıyorsunuz. Ne kadar derine inmeye istekliysen, o kadar çok iyileşebilirsin. İç gözlemin, taşıdığınız tüm suçluluk ve acılarda size rehberlik etmesine izin verin, çünkü sizi onaylanmış ve sonunda özgürleşmiş hissetmenizi sağlayacaktır. Güneşe dönüşünüz başladığında, her şeyi akışına bırakmaya ve kim olduğunuzu, özünüze kadar kucaklamaya hazır olacaksınız. Kendinizi zaten herkesten daha iyi tanıyorsunuz, bu yüzden kendinizi daha fazla tanıyın.