• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vakko orjinal eşarplar & Orjinal parfümler çılgın fiyata

evdeofis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
71
1
26
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, ben bu forumda yeniyim. Bir arkadaşım ikinci el kısmından çok alışveriş yapıyor. Güvenilir bir forum oldugu için ben de artık buralarda bulunmaya kara verdim. Açılışı 2 vakko eşarpla yapıyorum :40:
bu ürün %100 orjinal vakkodu. tivil eşarptır. 90x90 altın regi, sarı ve mor kareli eşarp. lacivert gibi çıkan renk aslında mor, fotoda birebir aynı renk çıkmadı. ürünü sadece denemek için bir kere taktım, hiç kullanmadım. Orjinal fiyatı 110 tl idi 25 tly veriyorum.
$fotograf 3.jpg
Not: Fotoğrafları halı üzerinde çektim. Size leopar deseni var gibi gelmesin, halıdır o.
$fotograf 3.jpg

$fotograf 4.jpg

$fotograf 2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, ben bu forumda yeniyim. Bir arkadaşım ikinci el kısmından çok alışveriş yapıyor. Güvenilir bir forum oldugu için ben de artık buralarda bulunmaya kara verdim. Açılışı 2 vakko eşarpla yapıyorum :40:
bu ürün %100 orjinal vakkodu. tivil eşarptır. 90x90 altın regi, sarı ve mor kareli eşarp. lacivert gibi çıkan renk aslında mor, fotoda birebir aynı renk çıkmadı. ürünü sadece denemek için bir kere taktım, hiç kullanmadım. Orjinal fiyatı 110 tl idi 25 tly veriyorum.
Eki Görüntüle 1166246
Not: Fotoğrafları halı üzerinde çektim. Size leopar deseni var gibi gelmesin, halıdır o.
Eki Görüntüle 1166246

Eki Görüntüle 1166247

Eki Görüntüle 1166249

kusura bakmayın ama merak ettim neden bu kadar uyguna veriyorsunuz?

kusura bakmayın ama merak ettim neden bu kadar uyguna veriyorsunuz?

Fiyat uygun çünkü bir an once satılmasını istiyorum. Vakkoda indirimli eşarplar 60 tlye filan bulunuyor. Hadi bu ikinci el dedim 50 tl istedim alıcı çıkmadı ben de dolabımı boşalttığım icin satılsın yer tutmasın diye 25 tl diyorum. Yani ürünle ilgili bisey gelmesin aklınıza tamamen sıfır hiç kullanılmadı. Hatta optimum vakkodan sezon fiyatiyla 2 sene once aldım.

%100 orjinal vakkodur. büyük boy ipek eşarp. sarı bej zemin üzerinde pembe mor çilek, üzüm ve böğürtlen deseni var. dokusunda puantiye deseni var. nadide bir eşarp. 30 tl dir kargo alıcıya aittir.

$w1.jpg

$w2.jpg

$w2.jpg

Protesto ediyorum Vakko ürünlerini ben. :51: İslam karşıtlarının başörtüsü üretmesi kadar saçma bir şey olamaz zaten. Kapitalizm işte... Zaten avuç içi kadar oluyorlar bildiğim kadarıyla. Başörtüsü olarak değil fular olarak tasarlanmış adeta.

Affedersin konu sahibi arkadaşım. Konunu sabote ettim ama dayanamadım özet akışında görünce. Hayırlı satışlar, bol kazançlar. Hakkını helal et.

Protesto ediyorum Vakko ürünlerini ben. :51: İslam karşıtlarının başörtüsü üretmesi kadar saçma bir şey olamaz zaten. Kapitalizm işte... Zaten avuç içi kadar oluyorlar bildiğim kadarıyla. Başörtüsü olarak değil fular olarak tasarlanmış adeta.

Bence tercih meselesi. vakkoyu kalitesi için tercih ediyorum ben. Armine, Tekbir vs. sütten çıkmış ak kaşık mı sanki. Onlar da üzeri hayvan at, kuş resimli başörtü üretiyor. Onları takmak uygun mu sanki. Herkesin tercihine saygı duyuyorum ben. sizinki vakko kullanmamak yönünde olabilir, ona da saygım var. yeter ki birbirimize kabalık etmeyelim, sırt çevirmeyelim...

bu vakko eşarp konusu hep tartışılır zaten..ama bana daha komik ve vahim gelen bir başka eşarp markası var: christian dior marka eşarp alıp da bir müslüman olarak kafanda hıristiyan dior yazısıyla dolaşmak nasıl bir ironidir. bence vakkodan önce bu konuda insanları uyarmalı.:34: uyanık olmalı

Büyük boy hatta dev boy şifon şal. markasızdır. Şeker pembe renk zemin, 4 kenarı boyunca turkuaz ve sarı çiçek çerçevesi var.İsterseniz şal, isterseniz pareo, isterseniz dekorasyon amaçlı örtü olarak kullanın. 20 tl

$fotograf 1.jpg

kareli vakko eşarp satılmıştır. ilginize teşekkürler.:42:

orjinal iki adet parfüm de satışta.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730657

Eki Görüntüle 1168357

Eki Görüntüle 1168358

Eki Görüntüle 1166246

Eki Görüntüle 1166246

Eki Görüntüle 1166247

Eki Görüntüle 1166249

Avon Treselle 50 ml. parfüm.

Bana hediye gelen bir parfüm. Şu an kullandığım bir kaç şişe parfümüm var. dolapta beklemesin meraklısına gitsin dedim. 25 tl hiç kullanılmadı. fiyatını avonculara danışın çok uyguna veriyorum.

Eki Görüntüle 1168555

Parfümün Avon katalogdaki açıklaması:
tropikal çiçek kokularından oluşan bu çok özel parfüm ile sizde baştan çıkarıcı ve çekici koku deneyimi sunuyor. Avon kataloğunun en çok satılan bayan parfüm serilerinden biri olan ve bunu sağlayan etkenlerden birisi kokusu ve aromasını özgün kılan beyaz bahar, melati çiçeği ve egzotik karışımların karşı konulmaz kokusu şimdi avon kataloğunda sizinle Gül kokularından hoşlanıyorsanız tam size göre bir parfüm çeşidi olan Treselle EDP tüm bu özelliklere ek olarak herkesin beğenerek kokladığı misk karışımından oluşmaktadır.

Back