• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıf Arkadaşlarım Gelin Beraber Kilo Alalımmm

PinkFair

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
90
2
6
34
Ankara
Kızlarr Tahin pekmez ile kilo alan var mı aranızda varsa nasıl uyguladınız? :30:
YARINDAN İTİBAREN;
akşamları yatmadan cici bebe büskivisi ile mama yapıp sabah kahvaltıdan sonrada bir çay bardağının yarısını su ile yarısını pekmez ile karıştırıp içeceğim... Ve tabi normallde yediğimden daha fazla yemeğe çalışacağım :31:

15 günde 3 kilo kesin herhalde bayıldımm haydi gelin beraber deneyelimm :21:
İnsallah alırız kılocuklarıı :nazar: :12:

hayatım boyunca hep zayıp oldum kemik torbasıydı adım :D bunda 4 yıl önce 43 kilocuktum ölüyodum bildiğiniz:9:
sonra aşık oluverdim:16: 6 8 ayda mutluktan ve söz vermemden dolayı zorlanarakda olsa kilomu aldmm kaç kilomuu 55 oldummmmmmmmm:32::32::32:

yapılması gereken bol mutluluk
ve yemek bolllllllllll yemek böyle midenize azcıkk tıkanana kadar yiyin :9:zamanla genişlioo bir bakmışsınız hapur hupur yiyosunz
ketçap mayonez sevenlerin işi daha iyi tavuğa sıkınnnnnn patatese köfteye dürüm yapın turşular ımmmmmmmm:56:
sonra bol peynir yiyin aklınza geldikçe devamlı atıştırın peynir fındık ceviz meyve
pilavcığın üstüne koyunn musakkayı birde bol ayrann ohh:56:

Kızlarr Tahin pekmez ile kilo alan var mı aranızda varsa nasıl uyguladınız? :30:
YARINDAN İTİBAREN;
akşamları yatmadan cici bebe büskivisi ile mama yapıp sabah kahvaltıdan sonrada bir çay bardağının yarısını su ile yarısını pekmez ile karıştırıp içeceğim... Ve tabi normallde yediğimden daha fazla yemeğe çalışacağım :31:

15 günde 3 kilo kesin herhalde bayıldımm haydi gelin beraber deneyelimm :21:
İnsallah alırız kılocuklarıı :nazar: :12:

tahin pekmez çok kullandım kilo da aldırıyor ama bir süre sonra mide bulantısı yapıyor sabah kahvaltısından sonra değil de akşam yatmadan önce içersen daha iyi olur senin için hem gündüz iştahın kesilmemiş olur..Tahini yaptığın cicibebenin içerisine de koyabilirsin bir süre sonra cicibebeden de sıkılıcaksın çünkü:) tahinle farklı bir tat yaratmış olursun:56:

kılo almak en basit iş arkadaşlar hamur işi,tuz,şeker yiyin şekerli kahve çay için yağlı şeyler yiyin zaten kilo alacaksınız :) ben zapzayıftım ne güzel sonradan bunları yedim yedim duba gibi oldum :43:

tahin pekmez çok kullandım kilo da aldırıyor ama bir süre sonra mide bulantısı yapıyor sabah kahvaltısından sonra değil de akşam yatmadan önce içersen daha iyi olur senin için hem gündüz iştahın kesilmemiş olur..Tahini yaptığın cicibebenin içerisine de koyabilirsin bir süre sonra cicibebeden de sıkılıcaksın çünkü:) tahinle farklı bir tat yaratmış olursun:56:

canım şuan tahin pekmez deilde sadece pekmez ve su kullanmayı düşünüyorum bunlar işe yaramazsa sen nasıl uygulamıştın tahin pekmezi ne ne kadar zamanda almıştın kilo? :15:

Back