bu da benim evim :)

yemek takımına bayıldım. bence ayrı ayrı parçaları çok güzel kombinlemişsin ve çok şık olmuş güle güle kullan canım :KK70:

cok zevkli döşenmiş canım bayıldım.. güle güle otur.. maşallah

Herşey aynı tonlarda olmak zorundadeğil bnce gayet renkli ve scak bir ev :) inşallah canımmmm

tv ünitesi kısmı falan gayet hoşmuş güle güle oturun :)

evin çok güzel canım. özellikle mor detaylara bayıldımmm. güle güle mutlu huzurlu otur içinde ömür boyu :)

Çok şık ve sade güle güle oturun...

koltukların rengine bayıldım,çok tatlı duruyorlar güle güle oturun

Cok tesekkur ederim kizlar guzel yorumlariniz icin. Kusura bakmayin tatildeyim internete telefon ile gormek bazen deli edebiliyor o yuzden yazamadim. Kafamda bazı seyler var gider gitmez halletmeyi planliyorum. Sizinle de payladir fikirlerinizi rica ederim. Cok tesekkurler tekrar :))

tatlımm salonun çok hoş olmuş :) güle güle otur öncelikle :KK16: ben halı arayışı içerisindeyim de arkası nedir halının ??

Gri ve morun uyumu süper olmuş bence çok beğendim gerçekten:nazar: banada renk konusunda fikir oldunuz :KK34: keşke tv ünitenizi farklı renkte yapabilseymişsiniz ama olsun buda güzel bence ilerde değiştirirsiniz belki bide beyaz sandalyeleriniz birazcık kötü durmuş :KK34: tablolarınızda çok şık bence duvar kağıdına çok takılmayın forumda arkadaşın gönderdiği sade duvar kağıdı hoş olabilir ama agır bişiy yapmayın derim :KK34:

Rabbim ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin:KK16:

Diğer odalarınızıda bekliyoruz :KK34:

Gri ve morun uyumu süper olmuş bence çok beğendim gerçekten:nazar: banada renk konusunda fikir oldunuz :KK34: keşke tv ünitenizi farklı renkte yapabilseymişsiniz ama olsun buda güzel bence ilerde değiştirirsiniz belki bide beyaz sandalyeleriniz birazcık kötü durmuş :KK34: tablolarınızda çok şık bence duvar kağıdına çok takılmayın forumda arkadaşın gönderdiği sade duvar kağıdı hoş olabilir ama agır bişiy yapmayın derim :KK34:

Rabbim ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin:KK16:

Diğer odalarınızıda bekliyoruz :KK34:

Öncelikle cok tesekkurler yorumlarınız için :)
TV ünitesini internetten bulup yaptırdık. aklımda beyaz mı yaptırsam diye cok gecti ama dedim aynısı olsun. hala da bazen gecer aklımdan keske diye. ama alıştım artık, gözüme batmıyor. ileride değiştirirsem o zaman beyaz olacak artık. toz olayı da kötü oluyor siyah düşünen varsa aranızda, aklınızda bulunsun.
beyaz sandalyeler dediğim gibi geçici. buldum istediğim sandalyeleri ama nerden alabileceğim konusunda fikrim yok. salondaki iki eksikten birisi sandalyeler, diğeri de duvar kağıdı dediğim gibi. bir şeyler eklersem hemen paylaşırım sizinle.

yeni resimleri de cektim eklicem birazdan :)

Son düzenleme:
Eksiklerim var ama artık idare edin kızlar :)

balkonum

$20130714_161606.jpg $20130714_161921.jpg $20130714_161927.JPG

mutfagım
$m1.jpg $m2.JPG $m3.JPG $m4.JPG $m5.JPG

giriş ve koridor
$g1.jpg $g2.JPG $g3.JPG $g4.jpg $g5.jpg

çamaşır odam ve banyom (sarı oğlum da orada)
$b1.jpg $b2.jpg $b3.JPG

kusura bakmayın uzun oldu biraz :)

mutfak banyo kalidoru guzel buldum gule gule oturun
"huzur varsa evinde guzeldir zaten her kosesi"
:21:

sanada tesekkurler canim ne demek
bide yatak odasini gormek isterdim kolidorun sonundaki yatak odasimi?
:26:

tatlımm salonun çok hoş olmuş :) güle güle otur öncelikle :KK16: ben halı arayışı içerisindeyim de arkası nedir halının ??

Halımdan cok memnunun, yeni olmasına ragmen hiç toz/hav kaldırmıyor. Markasını bilmiyorum. El dokuması diye geçiyor. Bursa'dan almıştık :) ama her yerde gördüm bu halılardan yaniz or olmaz bulması sanki. ayrıntılı resim istersen yakından çekip gönderebilirim.

evinz çok güzel güle güle oturun iyi günlerdeee

Çoook teşekkur ederim yorumunuz için :)

sanada tesekkurler canim ne demek
bide yatak odasini gormek isterdim kolidorun sonundaki yatak odasimi?
:26:

Yatak odam biraz dağınıktı o yüzden çekemedim. ilk fıorsatta çekerim ama zaten cok az eşya var ve duvar kağıtlarım yok daha. o yüzden ekleyesim de yoktu :) ama çekip koymaya çalışırım

Bence evinn çok güzelmişş canımm maşallahh diyorumm harikaa :nazar::nazar:

Mutfağının ve buzdolabının genişliği beni benden aldı :KK1:

Halılarında çok güzel, Koridordaki resimler kendi resimleriniz mi yoksa çerçeve mi eğer kendi resimlerinizse çok güzel düşünülmüşş :KK34:

Allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsinn çok güzel bi ev:nazar::KK34:

Bence evinn çok güzelmişş canımm maşallahh diyorumm harikaa :nazar::nazar:

Mutfağının ve buzdolabının genişliği beni benden aldı :KK1:

Halılarında çok güzel, Koridordaki resimler kendi resimleriniz mi yoksa çerçeve mi eğer kendi resimlerinizse çok güzel düşünülmüşş :KK34:

Allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsinn çok güzel bi ev:nazar::KK34:

Mutfagımı ben de cok seviyorum genişliği çok iyi, temizliğ de beni benden alıyor ayrıca :KK1:
koridordaki resimler kendi resimlerimiz, düğün fotolarımızı astım o şekilde. hatta salondaki bütün resimler bizim. normalde hiç sevmezdim resim koymayı ama resimlerimi çok sevdiğim için ve fotografcımız bastırdıgı için bunları dayanamadım astım megalomanlar gibi :KK31:

Son düzenleme:
Mutfagımı ben de cok seviyorum genişliği çok iyi, temizliğ de beni benden alıyor ayrıca :KK1:
koridordaki resimler kendi resimlerimiz, düğün fotolarımızı astım o şekilde. hatta salondaki bütün resimler bizim. normalde hiç sevmezdim resim koymayı ama resimlerimi çok sevdiğim için ve fotografcımız bastırdıgı için bunları dayanamadım astım megalomanlar gibi :KK31:

yoo bence megalomanlıkla hiç alakası yok gayette başarılı :KK34::KK16:

Gerçekten zevkli seçimler olmuş gule gule huzur icinde oturun evinizde :) ben de bir yillik evliyim ama yeni aldik evimizi oraya taşınma ve kendi evini dekore etme telaşı icindeyim şu aralar :) bikac fikir alabilirim senden :) bende sana nacizane şöyle bi fikir vereyim koridorun için. Aynanin önüne şık bi dresuar cok hoş olur :) bende jendi evimde düşünüyorum da :) emegine ve zevkine saglik :KK66:

Gerçekten zevkli seçimler olmuş gule gule huzur icinde oturun evinizde :) ben de bir yillik evliyim ama yeni aldik evimizi oraya taşınma ve kendi evini dekore etme telaşı icindeyim şu aralar :) bikac fikir alabilirim senden :) bende sana nacizane şöyle bi fikir vereyim koridorun için. Aynanin önüne şık bi dresuar cok hoş olur :) bende jendi evimde düşünüyorum da :) emegine ve zevkine saglik :KK66:

ayy ne güzel en zevkli şeylerle uğraşıyorsun. dilerim istediğin gibi bir evin olur. eger yardımcı olabileceğim bir şey olursa lütfen sor çekinme. danışacak, fikir paylaşacak insan bulunca daha kolay oluo böyle şeyler. ben tek başıma yaptım çok zorlandım :KK43:

dresuar konusunda çok haklısın, hep aklımda olan istediğim beğendiğim bir dekorasyon parcası dresuar. ancak bende şöyle bir sıkıntı var, kapı. dış kapı açılınca tam oraya geliyor. yani kapıyı açıp kapama olayına cok dikkat etmen gerekir eger koyarsam, hareketi çok kısıtlar. çok düşündüm ve vazgectim o yüzden. ama o duvar bana cok boş geliyor. özellikle aynanın yanına ne yapsam diye düşünüp duruyorum.

bunun dışında koridora tablolar yaptıracağım ama nasıl bir konsept olmalı kestiremiyorum. yani atıyorum çiçek mi olmalı, böcek mi olmalı, ev mi olmalı yoksa uyumsuz birbirinden bağımsız parcalar mı.. bir türlü karar veremiyorum :KK43:

bu arada cok tesekkur ederim yorumun için :)

ayy ne güzel en zevkli şeylerle uğraşıyorsun. dilerim istediğin gibi bir evin olur. eger yardımcı olabileceğim bir şey olursa lütfen sor çekinme. danışacak, fikir paylaşacak insan bulunca daha kolay oluo böyle şeyler. ben tek başıma yaptım çok zorlandım :KK43:

dresuar konusunda çok haklısın, hep aklımda olan istediğim beğendiğim bir dekorasyon parcası dresuar. ancak bende şöyle bir sıkıntı var, kapı. dış kapı açılınca tam oraya geliyor. yani kapıyı açıp kapama olayına cok dikkat etmen gerekir eger koyarsam, hareketi çok kısıtlar. çok düşündüm ve vazgectim o yüzden. ama o duvar bana cok boş geliyor. özellikle aynanın yanına ne yapsam diye düşünüp duruyorum.

bunun dışında koridora tablolar yaptıracağım ama nasıl bir konsept olmalı kestiremiyorum. yani atıyorum çiçek mi olmalı, böcek mi olmalı, ev mi olmalı yoksa uyumsuz birbirinden bağımsız parcalar mı.. bir türlü karar veremiyorum :KK43:

bu arada cok tesekkur ederim yorumun için :)

Gercekten cok zevkli secimlerin var.mutfak masani da cok begendim.sandalyelerinde cok hos.ben karsi duvarada dolap yaptirip dolaba bitisik bi tasar8m masa yaptirmak istiyorum ama srninkini de vok begendim.nerden aldigini sorabilirmiyim? Bi de ankastrelerin ne marka memnun musun? Bu kadar ayrintili özen gösteren biri elbet dresuati da dusunmustur tabi.baska sekilde de degerkendirebilirsin.duvara tas ya da tas görünümlü duvar kagidi olabilir mesela ben baktim haftasonu umdugumdan daha hesapliymis hatta :) ama ne uygularsan uygula güzel bi dekor cikacagi kesin bu zevkle :KK66:

Gercekten cok zevkli secimlerin var.mutfak masani da cok begendim.sandalyelerinde cok hos.ben karsi duvarada dolap yaptirip dolaba bitisik bi tasar8m masa yaptirmak istiyorum ama srninkini de vok begendim.nerden aldigini sorabilirmiyim? Bi de ankastrelerin ne marka memnun musun? Bu kadar ayrintili özen gösteren biri elbet dresuati da dusunmustur tabi.baska sekilde de degerkendirebilirsin.duvara tas ya da tas görünümlü duvar kagidi olabilir mesela ben baktim haftasonu umdugumdan daha hesapliymis hatta :) ama ne uygularsan uygula güzel bi dekor cikacagi kesin bu zevkle :KK66:

ayyyy ne güzel şeyler yazmışsın koltuklarım kabardı :) bu işler zevk meselesi tabii, bize güzel gelen bir başkasına güzel gelmeyebiliyor. Ama yorumlarından anladığım hemen hemen aynı frekansta oldugumuz :) birbirimize bol bol öneride bulunabiliriz yani tahminim.

masa fikrin cok güzel, farklı olur kesinlikle. benim masamın diğer tarafı kapalı, istersen resim gönderirim. odabaş mobilya yaptı konsol ve masayı. üstü asitli cam, dokusu pütürlü. kullanımı cok dikkat istiyor :KK43: aynayı da bauhaus'dan aldık. aklınızda bulunsun kesinlikle dışarıdan ayna almayın eğer çok tasarım bir şey istemiyorsanız, çooook uyguna geliyor kıyasladıgınızda.

ankastrelerim franke, evin kendisinde vardı. aslında çok memnunun tek sıkıntım ocak. çok dikkatli silmek gerekiyor, sert şeyler direkt olarak çiziyor. ama genel anlamda gercekten çok memnunum özellikle fırınından. mikrodalgam arçelik. sadece buz çözme için kullanıyorum nerdeyse o yüzden çok fonksiyonel değil, en uygunu neyse onu almıştım açıkçası.

duvar kağıdı önerine gelince asşında hiç aklıma gelmemişti oraya duvar kağıdı yaptırmak. bu açıdan da düşüneyim güzel olabilir. çok teşekkur ederim :) duvar kağıdı olayına giricem zaten en kısa sürede salonum ve yatak odam için. bakalım neler olacak. burda da sorarım size zaten :KK17:

X