2010 Mart Meleklerimizin Defilesi Başlıyooorr...

biz geldikkkkkkk abimle.......

1002424r.jpg

ay maşallah cin gibi gözleride renkli olucak herhalde.

gezmeden geldik ama men eve girmek istemiyommm

bu oyuncağın bacaklarını yedirmiyo annemmm
ay kocaman olmuş maşallah saçlarıda var yaaa bizimkisi kel.
teyzeleri güler yüzlü kızım :)))
bebez.jpg
[/URL][/IMG]
sarı kafalı keltoş oğlum
29355419110787768759112.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
ikisi bir arada :))
29355419115747768759112.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
ay çok tatlılar yaa ikiz bebekler pek bi zor oluyodur bakmak ama maşallah onlar için herşeye değer.

seninki belli renkli olacağı.. war mı ailede renkli göz? arda esmer kara göz bu kime benzemiş büle?

selin maaşallah tocaman olmuş ikizler :nazar: kızın daha kilolu heralde... pşştt kızz bizim oralarda kızların boğazı 40 düğüm olur derler kardeşine de ver bakiim accık kaydirigubbakcemile3
ASLINDA OĞLAN KIZDAN 300 GR FAZLA AMA BOYU DAHA UZUN DAHA İNCE GÖRÜNÜYOR SANIRIM
bi maaşallah da elif kızıma :nazar:

selincim aynı babaya benzior bunlar:) maşallah ikisinede büyüdüler bile...
HEHE SORMA EVET ÖZELLİKLE OĞLAN AYNI BABA
MaŞallah bebeklerİmİze Çok tatlılarr...

MART BEBEKLERİNİN HEPSİ ÇOK GÜZEL MAAŞALLAH HEPSİNE :nazar:

oyyy Allahım yiğit oğlana bak küçük imam seni takkesine bak şunun.yerim ben bunu maşşallah:nazar:

azemheval zeliş sumeyra silver(delikanlıya da) selinius polens edebiyatçı hepinizin bebişlerine kocaman maşallah... :nazar:

Allahım korusun hepsini...

Sanki mi dedin Hasret benim karnımdan çıkmamış da babasının burnundan düşmüş sanki. Arada bana da benzetiyorlar ama biz de eşimle benziyoruz zaten birbirimize :lepi:

Teşekkürler yorumlar için :)))

anammm epeydir bakmamıştım buraya yaww bebikler ne tatlılar bölee yerim hepsini ben maşallah bıdıklara:nazar:

canan çok tatlı,maşallah hep gülüyo hoca takkesini yerim ben onun..kaydirigubbakcemile3

X