>>Yılbaşı Çekilişi için kendini tanıt<<

AnlamadanDinlemeden

HayaT BeNimLe GüSeL :))
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
11.617
27
Kızlar herkes burdan tanıtsın kendini çabucak o zaman

ben yazayım buraya.
1.70 boyum.65-66 kiloyum
sınıf öğretmeniyim,
mavi,pembe,yeşil,siyah,beyaz beğendiğim renkler
süsü püsü bende severim

güzel olan herşeyi beğenirim :)))

Son düzenleme:
eveet sıra bendeee

boyum 1.70
Kilo 57 38 bedenim
bekarım,aöf okuyorum
siyah,gri,mavi renkleri severim
çok aşırı makyaj yapmam doğallık tercihim :kedi:

işte ben kaydirigubbakcemile5
ne gelirse gelsin çok mutlu olucam canlarım düşünmeniz yeter opuyorumnanaktan

daha iyi oldu sankiyerimseniben

Son düzenleme:
benimde boyum 1.62 ve 51 kiloyum
kalıba göre S'de kullanırım M'de
atkı bere fular incik boncuk kullanmam
ama süsü severim makyaj yaparım
kışın en çok tayt giyerim (kell alakaaaa)
siyah-kırmızı-kahverengi-krem-mor ve fuşya benim renklerim
yönetici sekreteriyim ama en önemlisi 2 erkek annesiyim
kitap okumayı özellikle aşk romanlarına bayılırım
beyaz iç çamaşırından şaşmam saflıktan yanayım

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim alkisalkisalkis

bende yazayım sayın sevgili değerli arkadaslarım herkes hayırlı uğurlu olsun çekilişimiz..

boyum: 1.78
kilom : 80 (yeni doğum yaptım o ne oyle demeyın daha kilolarımı veremedım :roflol: )
beden: 44
yani L yada XL olabilir :)
evliyim anneyim.
ev hanımıyım
(25 yaşındayım)
begendıgım renkler:pembe,haki yeşil,siyah,beyaz,mor..
süsü püsü bende çok severım..takı takarım makyajda yaparım atkı bere pek tercihim degıldir.cicili bicili şeyleri çok severim.yarışmacı arkadaşlara başarılar :roflol:

benim fikrim dii benim fikrim :lepi:

19 yıllık ( 29 Aralıkta 20 olcaaaam sositososito ) bir adet sarışın 46 kilo 1.60 boyunda minyon çıtı pıtı bi ,kpss öğrencisiii,,nişanlısının sarı civciviiii :)))))
small - medium giyiorum..38 bedenim..Babularım 38 numara.......renkli bir kişiliğim var... :)avoncuyuuum :) süslüyüm ama takı toka pek kullanmam..aksesuarım çantam olur genelde..

bir istek listesi gibi değilde çıktığım arkadaşa az da olsa hakkımda tüyo vermek içindirrrr ... Gönlünüzden kopan ne olursa olsun benim için manevi değeri büyük olucak :)

..... opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
benim fikrim dii benim fikrim :lepi:

19 yıllık ( yılbaşı arifesi 20 olcaaaam sositososito ) bir adet sarışın 46 kilo 1.59- 1.60 boyunda minyon çıtı pıtı bi öğrenci :)
small - medium giyiorum..38 bedenim.......renkli bir kişiliğim var...süslüyüüm :)avoncuyuuum :)

peluş şeylere ßayılırııım ....

..... opuyorumnanaktan

:)))))kaydirigubbakcemile3 ağzı açığın konusunu gözü açık açarmış kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae

çok güzel olmuş bu topik
ben de tarif etmeyeyim haa evet şişkoyum ama şişkoyum diye değil
bana hediye alacak arkadaşımı yönlendirmek istemem. gönlünden ne koparsa kabulümdür zaten.

evet arkadaslar herkese hayırlısı olması dılegıyle duygusal romantık ve ufak seylerden mutlu olmasını bılen tesetturlu 170 boy 59 kılo bıseyım:))) işte aman hatıra deılmı sonucta ne olursa hedıyem kabul kullanmasamda saklarım en azından yada ne bılım ıste renk ayrımım yok 25 yasındayım anneyım ayrıca bende avoncuyumm:))) neyse cok yazdım yeterlı bıkadar sanırım sızı sevıyorum canlarr

bende vakit bulmuşken yazayım :)
55-60 kilo arasındayım net bilmiyorum
boyum 1,78
bedenim s yada m
bunun dışında önemli birşey yok :)))))

_DaRKiNLiFe_ bi biz iki kafadar kendimizi anlatmışız ayrıntısına kadar kaydirigubbakcemile3

hediyenin iyisi kötüsü olmaz maksat hatırlanmak zaten en azından fikir olur dedim ama çok ayrıntılı anlattım ben abarttımmı ne :kedi:

Mügecik okudum da sana hediye alcak olsam çok zorlanmam gibi geldi :)) bence kalsın bilgiler

faydalı olur.Burda yazanlarla alakalı olmak zorunda değil tabiki.Ama bunlar az çok bizim tarzımızı yansıtıyor bence.

Hatta ben çalışanların mesleklerini bilmek isterim,okuyanların bölümünü bilmek isterim.
Ev hanımlarının kaç çocukları olduğunu felan :)

biraz kısalttım ayıp olmasın diye ilk defa böle bişeye katılıyorumda :kedi:
zaten önemli olan ne olduğu değilki,ben ömrümün sonuna kadar saklıcam çok güzel bi hatıra olacak hepimiz için o yüzden çok hevesliyim heyecan yapıyorum yerimseniben
bencede birbirimizi tanımamız iyi olacak

bu daha heyecanlı olucak sanırım,inşallah sitede bi sorun çıkmaz yarına akannehir
ben kaçıyorum artık yarını heyecanla bekliyorum iyi geceler herkese

ne yazsamm acabaaa:) herbişi kabulummm:))) gönlunuzdenne koparsaa sonuçta güzek kk mın güzel insanlarından hatıramm olacak ne güzelll:))
neysemm şimcikk 170 boyunda 65 kg 40-42 beden tesettürlü ,evli bır çocuk annesıyım 24 yaşındayımm:)) renk tarz ayrımım yok:) bukdarı yeterlı olurr heralde:)

ATKI ,BERE,KULLANMIYORUM,,ıLLAKIDE GıYıLECEK TAKILACAK BıŞı OLACAK BIYE BıŞı YOK GÖNLÜNÜZDE NE GECERSE O ..

Son düzenleme:
ben 1.70 boyunda 21 yaşında kumral tesettürlü bir bayanım bedenim malesef XL :S hamişim atkı bere türü şeylerden hoşlanmam incik boncuk takmam tek taktıgım alyansımdır makyaj sevmem dogallıktan yanayım neyse:) hertür rengi severim

Son düzenleme:
X