• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocali kadinin evine kocasinin gelicegi saatte gitmesi normalmi?

juelide

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
31
0
86
39
Almanya
Arkadaslar,
bir sorunum var. Bir Arkadasim var, pek yakinda degiliz hani. Ama bu arkadas beni hep arar görüsmek ister, kendisi bekar. Ben de artik evli oldugum icin, görüsemiyorum, vaktim az, hem ondan önce aile, iyi arkadaslar gibiler dururken tabiiki vakit ayiramiyorum istedigim gibi.
Neyse bu arkadas hepaksam kocamin eve gelme saatine 2-3 saat önce arar ve gelmek ister. Benim ise o saate yemek yapmam lazim veya baska islerim de olyuor. Gelince de gitmiyor tabii, esim geliyor hemen aksam yemegine oturuyoruz birsey de yemiyor arkadasim öyle
laklak yapyior. Esim buna biraz sinirleniyor gibi.Kocali kadinin evine öyle gidilirmi? Yoksa biz biraz geri kafali mi davraniyoruz? Kimseyi kirmak da istemiyorum! Böyle bir durumla karsi karsiya kalan varmi?

onun bu durumdan rahatsız olması lazım aslında eşin geldiği gibi kalkmalı 2 saat oturmuş yeter yani herşeyin bir adabı var

ama hic rahatsiz olmuyor cok rahat bende üzülüyorm birsey diyemiyorum ne diimki? Beni hala bekar saniyor, disari cikmak istiyor, cok rahat davraniyor, ama esim le benim midemiz bulandi..ooooofff cok zor durumum ya..

Arkadasiniz sizi hala bekar saniyor cani nasil isterse oyle hareket eder diye dusunuyor buyuk ihtimal.Arkadasiniz eger size telefon acip gelmek isterse bugun olmaz ama yarin oglen cay icmeye gel diyebilirsin,artik evli bir bayan oldugunu aksamlari musait olmadigini soyleyebilirsin belki senin esinle bir planin olabilir bunu anlamasi gerek.

kıskançlıkla alakası yok arkadaslar evlı bır kadın artık o, arkadası hala bekar hayatı oldugunu sanıyor herhalde düşüncesizlik yaptıgı, ben olsam mesafe koyarım..

Cok ilginc. Sahsen ben evli olan arkadasima gidince kocasi eve gelmeden orayi coktan terk etmis olurum.
Ya arkadasinin kafasi fazla calismiyor, yada niyeti bozuk.

kocalı kadın nedir yahu evli deyiverin ya kolaydan..
aradığında kabul etmeyin sizde

Ben şahsen birinin eşi varken rahat edemem ama bazı kadınlar çok rahat çekinmez öyle kimsenin eşinden sevgilisinden filan gelir çatır çatır muhabbetini eder gider. Bizim de öyle bir komşumuz var geçen annem çağırma gafletinde bulundu akşam geldi gece 1'e kadar oturdu babam da 10 da işten gelmişti ama kadın pek tınmadı. :27:

Arkadasiniz sizi hala bekar saniyor cani nasil isterse oyle hareket eder diye dusunuyor buyuk ihtimal.Arkadasiniz eger size telefon acip gelmek isterse bugun olmaz ama yarin oglen cay icmeye gel diyebilirsin,artik evli bir bayan oldugunu aksamlari musait olmadigini soyleyebilirsin belki senin esinle bir planin olabilir bunu anlamasi gerek.

bence de,aksamları musaıt olamıyorum dersın...

Yakın bir arkadaşımsa hiç sorun olmaz. Çünkü bu durumda eşimle de illaki muhabbeti var demektir. Yakın bir arkadaşım değilse en fazla gündüz oturmaya gelebilir ya da dışarda buluşuruz. Zaten normal bir insan samimi olmadığı birinin evinde fazla duramaz ve eşi gelmeden gitmek ister. Hatta samimi bile olsa kalkar gider. Ya arkadaşınız normal değil ya da siz kırılmasın diye yanlış izlenim veriyorsunuz.

Yakin bir arkadasim da degil..inanin yakin arkadaslarim düsüncelidir, dediginiz gibi, ya disarda bulusuruz, yada gercekten öglen kahve icmeye gelirler, anlayislidirlar..Bu sahisla pek alakam yok aslinda hic yok, tesadüf tanisdik, iste yapiskan türünden..Bende aksam saatinde arayinca diyemiyorum iste, esim gelicek birazdan, biraz yumusak davraniyorum..ama günahini almayim, niyeti bozuk olamaz öyle birsey olsaydi anlardik, esimle sohbeti de yok, öyle laklak yapyior ancak :-)

ama hic rahatsiz olmuyor cok rahat bende üzülüyorm birsey diyemiyorum ne diimki? Beni hala bekar saniyor, disari cikmak istiyor, cok rahat davraniyor, ama esim le benim midemiz bulandi..ooooofff cok zor durumum ya..

Yaptığı kesinlikle doğru değil ama madem arkadaşınız güzelce uyarabilirsiniz. "Akşam saatlerinde eşim ve çocuklarımla ilgilenmeliyim, gündüz gel daha rahat konuşuruz" desen yeterli. "Midemiz bulandı" demişsiniz ne yaptı ki bu çok ağır bir laf çünkü ?

bedava yemeğe falan mı geliyor acaba?:)

bir de bir ihtimal günahını almayayım ama çok yakın arkadaşın değil madem eşini sakın birazcık.sürekli yanyana olmaları hoş değil.o kadar çok hikaye okudum ki burada paranoya bile oldum..

hayır gerikafalılık değil abartmıyorsun..evli insan zırt pırt rahatsız edilmez.o kadın bayağı düşüncesiz.eşinde tüm gün işte tantana çekiyor kafasını dinlemek isteyecektir..

uygunca bahanelerle sürekli reddet belki anlar..çünkü anormalleşmeye başlamış kadın..

Son düzenleme:
Başlığı da ilk başta kocaelili kadın diye okudum yav. :27: Cidden kocalı kadın ne ya evli biri deseniz daha iyi duruyor sanki.

annemden kaptim aaaaaaaayy kocali kadinin evine gidilirmiymis felan diyor hep tamam peki evli bayan haklisiniz daha kibar oldu böyle :-) ya midemiz bulandi cünki yakin arkadas olmadigimiz halde geliyor, evimize karisiyor, yok söyle yapin yok böyle yapin, artik esime fenaliklar geliyor, nezaketen birseyde diyemiyorsunuz :-) gece saat onbirde evi aramalar felan..? Yok haftasonu cikalimlar falan..Yani artik bunaldik, musallat oldu basimiza kaldi..

gündüz gel eşimin yanında rahat olamıyoruz diyebilirsin..benimde bir arkadaşım bana gelirdi arada yatıya ilk zamanlar, birgün biriyle tanıştım geldiğimde akşam bir çay içmeye gidermiyiz onla demişti bende eşim kızar dedim biz gezmeye diye çıkarız yaa dedi bende eşimde gelmek ister ki akşam 2 bayan gezmemize izin vermez dedim ben götüreyim der dedim bir bozulmuştuki anlatamam hatta eskiden gezerdik değiştin sen demezmi evli olduğumu kafası basması geç oldu

kaybetmeyi göze alabieceğiniz biriyse bir kaç kez aradığıında müsait değilim der. dank ederde anlarsa keser ayağını evinizden diye düşünüyorum.

Konunun içeriğinden çok başlık ilgi çekiyor . Ne yalan söyleyeyim ben de yukarıda ki arkadaş gibi ilk başta "Kocaelili kadın" olarak okudum :9:Neyse konu içeriğine dönecek olursak ; siz zaten bu arkadaşınızdan çok da hoşnut olmadığınızı cümlelerinizle belirtmişssiniz .Hoşlanmadığınız bir insan için dertlenmeye de bence gerek yok .Görüşmek istemiyorum müsait değilim deyin olsun bitsin .:6:

Son düzenleme:
Back