- 1 Şubat 2013
- 28
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba neden soğuk presli arıyorsunuzSoguk presli lazim bana canim ya
gercek mi degil mi emin oldugunu yerlerden almanızı tavsiye ederimArkadaşlar soğuk presli hakiki güzel zeytinyağı arıyorum
Arkadaşlar soğuk presli hakiki güzel zeytinyağı arıyorum
Arkadaşlar ben de aydından ... instgramdan sipariş verebilirsiniz ordan alıyorum rengi kokusu yemekleriniz değişiverir birandaArkadaşlar soğuk presli hakiki güzel zeytinyağı arıyorum
zeytinyagında soguk sıkım cdden cok önemli. ben bir de uzun araştırmalar sonucu asitlik değerine bakmaya baslaıdm açıkçası. asitliği düşük olanlar cok daha yumusak oluyor dediler. salatalarımda kullanıyorum hep bu tarz olanları. biz ailecek şuradan alıyoruz zeytinyaglarını. Açıkçası tek bir markaya da baglı kalmadık. soguk sıkım olan da bir sürü çeşit var. deniyoruz sırayla :) ZeytinyağıArkadaşlar soğuk presli hakiki güzel zeytinyağı arıyorum
tavsiyenizi bekliyorummerhaba zeytinyağı benimde en çok önem verdiğim konudur. soğuk sıkım organik bir zeytinyağı tavsiye edebilirim size.
Tariş zeytinyağları düşünenilirsinizArkadaşlar soğuk presli hakiki güzel zeytinyağı arıyorum