Bebişim bir kere o mal insanlarla alakayı kes. Asla altta kalma sıç ağzına geç. Asıl konuya gelecek olursak hiç bir probleminiz yokmuş. Paranız da varsa kendine stres yaratacak bitsey yok. Tüp bebek merkezlerine gittiğinde göreceksin ki asla yalnız değilsin. Şanslısın ki düzenli yumurtluyorsun eşinde bir sorun yok. Tüp bebek süreci öyle anlatıldığı gibi korkulu bir sürec değil. Eşimin işi yüzünden transfer dahil bütün süreçlerde tek basimaydim. Bir tek yumurta toplama zamanı eşim gelmek zorundaydi. Diyarbakır'a yakınsan bahçeci tüp bebek merkezine gidebilirsin. Merkezin kalitesi bu süreçte çok önemli.igneler de öyle abartıldığı kadar zor birşey değil. Kendi kendine bile yaparsin. Ben iğne görünce bayılan bir tiptim şimdi kendi igenemi kendim yapıyorum ve sıfır acı oluyor. Bu süreçte yıpratan şey para
. Herşey gibi tüp bebek işi de ciddi pahalandi. Toplamda 5 kere muayene gittim. 1 kere yumurta toplamaya 1 kere de transfere gittim.
Cahil tiplerin salakça tavırlarıyla kendini üzup kimseye pirim verme. Aksine bin tepelerine mıç ağızlarına. Sen ana olacaksın. Öyle kendini bilmezlere haddini bildirmezsen çocuklarını nasıl koruyacaksin. Güçlü ol dişli ol. Panter gibi aslan gibi dik dur