Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi modeli acaba bende almayı düşünüyorum kafam karışık bira zPhilips kullanıyorum memnunum ben hemen kızartıyor patateslerimi
Çok teşekkür ederi.Ablam çok araştırıp Tefal aldı. Bir şeyi her detayına kadar araştıran bakan sonra karar veren biridir. İçi döküm ızgarası falan varmış sanırım diğerleri nasıl bilmiyorum ama tefaldan çok memnun o.
Philips kullanırken kablo kokusu oluyor diyorlar. Temizliği zor falan deniyor. Bende bu modeli çok beğeniyorum ama yorumlar tedirgin ettiPhilips airfryer xxl diye aldım
ben philiphs 9650 XXL kullanıyorum, gayet memnunum. Pişirme kağıtları sayesinde kirlenme çok olmuyor. Koku hiç yokUzun zamandır araştırıyorum kararsız kaldığım için alamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Cook teşekkürlerHepsinin zor hangisinin kolay çevremde her marka kullanan var hiçbiri benimki gibi değil gözlemlediğim kadarıyla en kalitelisi philips xiaomi de fena değil kablo kokusu küçücük evdeyim kokusuz yemek yapıyorum alakası yok olsa söylerdim temizliği de evet sıcak suyla tamamen tertemiz oluyor
Buda ayrı sorun haklısınızçok elektrik parası geliyor dediler vazgeçtim valla
Çok teşekkür ederim gönlüm hep philips den yanaydı. İkna oldum sagolunben philiphs 9650 XXL kullanıyorum, gayet memnunum. Pişirme kağıtları sayesinde kirlenme çok olmuyor. Koku hiç yok
1 seneden fazladır, elim ayağım oldu, bilhassa köz sebze, tavuk, köfte, kestane en iyi yaptığı şeyler. Bu akşam da kek deneyeceğim.Çok teşekkür ederim gönlüm hep philips den yanaydı. İkna oldum sagolun
Afiyet olsun1 seneden fazladır, elim ayağım oldu, bilhassa köz sebze, tavuk, köfte, kestane en iyi yaptığı şeyler. Bu akşam da kek deneyeceğim.
Kalabalık aile ve büyük hacim düşünüyorsanız Cosori yi tavsiye ederim. 6.4 Lt
Çok olumlu yorumlar var bu ürünle ilgili.
Philips hem çok pahalı hemde temizlik konusunda sıkıntıların olduğunu bende çok
TeşekkürlerKalabalık aile ve büyük hacim düşünüyorsanız Cosori yi tavsiye ederim. 6.4 Lt
Çok olumlu yorumlar var bu ürünle ilgili.
Philips hem çok pahalı hemde temizlik konusunda sıkıntıların olduğunu bende çok yerde okudum.
Rica ederim.Teşekkürler
Rica ederim.Teşekkürler
TabikiRica ederim.
Sonucu bizlerle paylaşırmısın daha sonra.