- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #13.041
Hayırlı olsun. İkinci çocuğu istediğini biliyordum ama duyunca yinede şoka girdim hafiften
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun. İkinci çocuğu istediğini biliyordum ama duyunca yinede şoka girdim hafiften
Bir naifhanim goruyorum da cikaramadim yatanisiyoruz galiba ama nick degismis:)nanecim sen nasilsin konusmayali? evlatlarin nasil?
nikita ben . Duzeltecegim nickimi canim,haklisin. Cok bakamiyorum foruma biraz kabahatliyim o konuda. Iyiyim Sagolasin...ayni tas ayni hamam .Bir naifhanim goruyorum da cikaramadim yatanisiyoruz galiba ama nick degismis:)
iyiyim cok sukur,evlatlarim da iyiler okula basladi hepicigi bende ise basladim bu arada is hayatina dalis yaptimminiklerle beraberim yabanci oldugum bir ortam degilcalismak guzel vesselam:)
Sen nasilsin bakalim cikaramadigim naifhatun
Anaa:))kizz benimde gozlerim seni ariyordu nerelerde diyordum meger gozumun onundeymissinnikita ben . Duzeltecegim nickimi canim,haklisin. Cok bakamiyorum foruma biraz kabahatliyim o konuda. Iyiyim Sagolasin...ayni tas ayni hamam .
sen nasilsin aaynaacim konusmayali epey oldunasılsınız kızlar?
degistim nickimi yine ama... eskisini alamadim, birileri kullaniyormus, bak okadar gülen oldu nickcigime ama baskalarida tercih etmisAnaa:))kizz benimde gozlerim seni ariyordu nerelerde diyordum meger gozumun onundeymissin
Oyle uzun uzadiya uyeleri incelemiyorum ki bende bilemedim yani:)
Allah iyilik saglik versin kuzum gerisi onemli degil,su akar yatagini bulur
kpss bitti canım şimdi oturuyorum öyle sen neler yapıyorsun özledim sohbetlerimizisen nasilsin aaynaacim konusmayali epey oldu
Ama bak bu cok orginial olmusteksin sekerimdegistim nickimi yine ama... eskisini alamadim, birileri kullaniyormus, bak okadar gülen oldu nickcigime ama baskalarida tercih etmis
Iyiyim sukur kuzumm sen nasilsin ya uzun zaman oldunasılsınız kızlar?
Merhabalar efendim:)hosgeldiniz gec oldu ama biraz kusura bakmayin yaMerhaba kızlar :)
öyle oldu canım kpss çalıştığımdan siteye girmyi azaltmıştım şimdi bitti sınavIyiyim sukur kuzumm sen nasilsin ya uzun zaman oldu
Iyi bari bitmis kuzum hayirlisi olsun insallah:)öyle oldu canım kpss çalıştığımdan siteye girmyi azaltmıştım şimdi bitti sınav
öyle canım 2020 için de hazrlanacağım belki atanamam die ama hemen değil bakalım sen neler uaptınIyi bari bitmis kuzum hayirlisi olsun insallah:)
Atanirsin insallah kuzum allah buyuktur elbet bir kapi acar,iyiyim bende cok sukur bu ay basinda ise basladim calisiyorum iste iyi gidiyor cok sukur:)öyle canım 2020 için de hazrlanacağım belki atanamam die ama hemen değil bakalım sen neler uaptın
hayırlı olsun işin canım inşallah darısı başıma ilanları takip ediyorum bakalım ne zaman alım olacak hayırlsı şimdi de beklene süreci benim içnAtanirsin insallah kuzum allah buyuktur elbet bir kapi acar,iyiyim bende cok sukur bu ay basinda ise basladim calisiyorum iste iyi gidiyor cok sukur:)
Cok tsk ederim kuzum:)hayırlı olsun işin canım inşallah darısı başıma ilanları takip ediyorum bakalım ne zaman alım olacak hayırlsı şimdi de beklene süreci benim içn
oh oh iyi, gozun aydin, evet sohbet etmeyeli baya oldu, cok cabuk geciyor zaman canim ya....sen yaz firsatin olunca .kpss bitti canım şimdi oturuyorum öyle sen neler yapıyorsun özledim sohbetlerimizi
eyvallah canim naber? topik ne durumda?Ama bak bu cok orginial olmusteksin sekerim
Ne olsun valla fazla ugrayamiyorum topige ya durum ortada:))eyvallah canim naber? topik ne durumda?